FOTO: Blanka Lazarová
Obrázky z cest - HORY
6. 12. 2021Hory – odedávna nás fascinují. Někteří s nimi dokonce soupeří. Chtějí je pokořit, vyhrát nad nimi. To ale není možné. Člověk může na horu tak akorát vylézt a stanout na jejím vrcholu. Nad přírodou nelze vyhrát. A taky proč?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
6.12.2021 13:09
Blani, fotky jsou nádherné, děkuji. Pohledy z hor znám spíše z léta, kdy jsme s manželem cestovali po Norsku, Švýcarsku a Rakousku, ale vždy s pomocí lanovky. Jsou to nezapomenutelné zážitky.
Alena Tollarová
6.12.2021 13:03
To je krása! Pár těch míst jsem taky viděla, ale moje fotky z té doby nejsou ke koukání. Hned bych jela. Vlastně hned ne, v létě :)
Dana Puchalská
6.12.2021 11:16
Moc krásná galerie fotografií z hor. Já mám ráda hory i v létě. Lyže jsem ze zdravotních důvodu už vyřadila. Byly doby,kdy jsem chtěla vylézt na každý vrchol hor,ale to už je dávno.
Vladislava Dejmková
6.12.2021 11:04
Tyhle fotografie určitě stojí za shlédnutí. Také už jsem dospěla k tomu, že na hory se radši dívám někde z tepla domova.
Marie Měchurová
6.12.2021 09:53
Hory miluju. Měla jsem to štěstí pár dvoutisícovek vylézt. Na některé, jako třeba ve Švýcarsku, mě vyvezla lanovka. Pohled z vrcholu každé hory je nezapomenutelný. Moc hezké fotky.
Daniela Řeřichová
6.12.2021 09:45
Blanko, jedním slovem nádhera. Sugestivní fotografie, jako bych byla s tebou. A díky za vzpomínku na Luzern, jezdívali jsme v létě.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA