FOTO: Alena Tollarová
Procházka předvánoční Prahou
11. 12. 2021Rok se s rokem sešel a máme tu opět poslední měsíc - prosinec. Také se vám zdá, že rok utekl nějak moc rychle? Že každý další rok utíká rychleji a rychleji a list v kalendáři se ani neohřeje a už ho musíme obrátit? Ať je to tak či tak, máme tu advent a dny rychle spějí k naplnění toužebných přání.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
11.12.2021 14:03
Álo, opět krásné pražské fotky. Návštěvu redakce si spojila s hezkou slunečnou procházkou. Je dobře, že si věřila meteorologům a za tak krásného počasí vyrazila.
Jana Šenbergerová
11.12.2021 13:58
Díky za krásnou procházku Prahou. Nemám nic proti lidem, ale z toho, že se nám nemotali pod nohama a nekazili výhledy, mám opravdu radost. Také si se Zbyňkem v kruhu své rodiny užívejte poklidného adventu.
Vladislava Dejmková
11.12.2021 11:27
Aleno, máš hezké fotky z pŕedvánoční Prahy, s počasím jsi měla opravdu kliku.
Naděžda Špásová
11.12.2021 11:27
Je až neskutečné, jak je to nebe nad Prahou modré, to se to pak fotí. Obrázky jsou opravdu povedené. :-)
Dana Kolářová
11.12.2021 11:00
Sice jsem si také dojela pro kalendář do Prahy, ale moc jsem toho nenachodila. Procházka s tebou je mnohem pohodlnější. Moc hezké.
Marie Měchurová
11.12.2021 10:11
Praha je krásná v každém ročním období. Snad se ještě dočkáme toho, že budou zase ulice plné turistů a domorodců. Byla jsem v listopadu v Kroměříži, krásně svítilo sluníčko a náměstí bylo úplně prázdné. Je to smutná realita. Moc hezké fotky, líbí se mi ty detaily.
Helena Votíková
11.12.2021 09:19
Nádherné fotky. Když těmito místy člověk prochází, je třeba rád, že tudy kráčí sám a pro fotografa je to paráda. Ale je to tak jak píšeš, do města patří život, smích, radost.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA