Procházka vánočním Novým Světem
FOTO: Martina Růžičková

Procházka vánočním Novým Světem

5. 1. 2022
cestování fotografování výlet
Hodnocení:
(5.1 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Mám taková místa moc ráda. O tomto jsem se dozvěděla právě z fotek íčkařek a mám přání se tam také podívat.
Zuzana Pivcová
Nový Svět je úžasný se svými malebnými zákoutími. Když jsem tam poprvé vstoupila začátkem 80. let, nechtěla jsem věřit, že v Praze něco takového je. Díky, Martino.
Věra Ježková
Martino, procházku jsi zpracovala skvěle. Kromě krásných fotek samozřejmě oceňuju odkazy. Nový Svět má úžasnou atmosféru. Kdysi jsem tam byla na návštěvě u známých – byt měli moc hezký. :-)
Naděžda Špásová
Krásné fotky, tam bych se chtěla podívat. Nepamatuji se už, zda jsem Nový svět navštívila, když jsem žila v Praze, je to hodně dávno. :-)
Irena Mertová
Moc hezký článek s fotkami, Martino :-)
Dana Puchalská
Martino,to je čistokrevná nádhera. Děkuju.
Alena Tollarová
Nový svět jsem si prošla při své poslední návštěvě Prahy, to tam však jesličky ještě nebyly. Jsou krásné. Moc ráda jsem se prošla s Tebou a Tvými pěknými fotkami.
Alena Velková
Moc pěkné. Nový Svět mám ráda a vážou mě k němu i osobní vzpomínky. V roce 1991 jsem U Raka pracovala jako jejich první zaměstnanec a bylo to moje první místo po mateřské.
Marie Měchurová
V Praze máte tolik krásných míst na pořízení fotografií a hlavně pro potěšení oka. Také mám v archivu fotografie z Prahy, i z Nového Světa, který jsme si prošli při setkání íčkařů na Hradě. Děkuju za připomenutí. Jak píšete, sníh na střechách dodá Praze i fotografiím tu správnou atmosféru.
Daniela Řeřichová
Martino, nafotila jsi Nový Svět nádherně. Je to mé oblíbené místo. Jesličky u P.M. Andělské patří k nejhezčím.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%