Fotokoláž: M.Měchurová
Moje oblíbená zpěvačka: Hana Hegerová
31. 1. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
31.1.2022 10:47
Maruško,ani nevíš jak jsem ráda,že jsi vytvořila tenhle článek. Byla jsem kdysi (fuj to je let) na jejím koncertě a bylo to něco nádherného. Děkuju za připomenutí paní ZPĚVAČKY.
Alena Vávrová
31.1.2022 09:56
Také mám HH moc ráda a šansony, hlavně francouzské, miluju. Omlouvám se za chybějící *, špatně jsem zamířila ;-) .
Vlasta Ledlová
31.1.2022 09:45
Marie máte pravdu, Hana Hegerová a její písně - to je láska na celý život. A nejen pro naši generaci. Můžeme si je pouštět pořád dokola a nikdy se neoposlouchají. Můj desetiletý vnuk mi s oblibou v autě, když spolu někam jedeme, recituje poupravený text z Černé Jessie: když tě chytí policajt, poručím mu Black & White…
Libuše Křapová
31.1.2022 09:44
Také ji mám ráda. A naprosto souhlasím s tím, co napsala Alena V. Její pěvecký projev byl originální, nenapodobitelný.
Alena Velková
31.1.2022 09:19
Hanu Hegerovou mám také moc ráda. Byla nenahraditelná. To si člověk plně uvědomil, až když odešla a některé zpěvačky začaly zpívat její písně...a i když to zpívají vlastně dobře a dávají do svého projevu všechno, tak snad právě proto se zdají křečovité, moc tlačí na pilu... ta lehkost, civilnost a noblesa paní Hegerové jim chybí
Daniela Řeřichová
31.1.2022 09:08
Maruško, děkuji za článek. Hanu Hegerovou s dcerou milujeme a občas si zazpíváme Lásku prokletou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA