Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Anna Čípová
2.3.2022 20:27
Děkuji za komentáře. Soňa to napsala tak, jak to cítím i já. Příroda rozdává krásu každý den a na nás je, zda ji vnímáme. Zima ještě neskončila, dnes ráno bylo u nás osm stupňů pod nulou.
Soňa Prachfeldová
27.2.2022 08:04
Aničko opakují opět, příroda je dokonalá a ty umíš předložit tak krásné důkazy, díky.
Helena Přibilová
26.2.2022 14:28
Paní Aničko, děkuji za nádherné snímky zimní krajiny, jimiž jste nás potěšila.
Eliška Murasová
26.2.2022 11:32
Andulko, děkuji za přiblížení míst, která tak dobře znám, ale jen v létě a na podzim. Nádhera, boží výhledy ... jsi skvělá fotografka!
Hana Polednová
25.2.2022 21:29
Aničko, Tvoji fotoreportáž jsem si vychutnala. Pokochala jsem se, tolik sněhu si v Praze neužiju. Moc hezké fotky jsi nám nabídla k pokoukání.
Zuzana Pivcová
25.2.2022 20:02
Líbí se mi Tvé fotky a pohotové komentáře je ještě víc obohacují.
Alena Vávrová
25.2.2022 11:54
Aničko, děkuji, že jsem se s tebou podívala nejen na letní Soláň, což bylo samo o sobě nezapomenutelné, ale díky tvé neúnavné fotografické píli i na Soláň zimní ♥ .
Eva Mužíková
25.2.2022 11:06
Aničko budu se opakovat, Tvé fotky doplněné pečlivými popiskami mne vždy nadchnou. Opět nádhera.
Alena Tollarová
25.2.2022 08:23
Pravé zimní obrázky, jen to bíle jiskří na displeji počítače. Naši předci, kteří se brodili ze zapadaných chaloupek haldami sněhu, by se našim zimám divili. Zvláště ta letošní se "vyznamenala". Aspoň že na horách se na chvíli ukázala a Ty jsi za ní vyrazila a podělila se o ni s námi :)
Marie Ženatová
25.2.2022 06:29
Milá Aničko* ze srdce Ti děkuji za překrásné - přímo nebesky čisté fotečky tohoto malebného kraje. Já ho znám jen v jiném ročním období, ale to zimní je asi nejkrásnější*
Načíst starší příspěvky