Ilustrační foto: Pixabay
Proti agresi a dezinformacím
24. 2. 2022Ranní zpravodajství mě šokovalo. Nevěřil jsem, že se to opravdu stane, že ruský prezident Putin vydá rozkaz k vojenské invazi na Ukrajině.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
24.2.2022 17:22
Jsem ráda, že anonym se už netoleruje. Děsí mne, jak snadno se dá narušit mír. A že Putin honí nacisty...Zlo a lež...
Miloslava Richterová
24.2.2022 17:00
JH - promiňte, reagovala jsem na Jitku Caklovou, podivila jsem se, co EU chystá, to jsem nevěděla..
Blanka Lazarová
24.2.2022 15:38
Názory můžeme mít samozřejmě různé, ale neustále někoho napadat a nadávat na vše, co dělá třeba vláda, EU nebo prezident ? K čemu je to dobré ?
Blanka Lazarová
24.2.2022 15:30
Honzo, díky. Máš mou plnou podporu ve všem, co tu zmiňuješ. A přála bych si, aby se tu na portále diskutovalo, psalo a chatovalo kultivovaně a pokud možno fundovaně.
Jitka Caklová
24.2.2022 15:23
Každý může napsat svůj názor, samozřejmě i ten nesouhlasný. Je to každého věc.
Jitka Hašková
24.2.2022 15:09
Prosím, pokud píšete reakci na některou z Jitek, abyste uvedli aspoň první písmeno z příjmení. Předpokládám, že uvedené reakce na Jitku, nejsou na mne, ale na Jitku Caklovou.
Danka Rotyková
24.2.2022 15:05
Naprosto souhlasím s názory uvedenými v článku. Poprvé jsme slyšeli od prezidenta Zemana, že se mýlil. Někdo je nadšen, já si myslím, že nic jiného řici nemohl. Už to nešlo. Už nešlo jít proti většině a bratříčkovat se s nepřítelem. Jsem moc ráda, že se nemusíme stydět, zatím si premiér vede dobře.
Danuše Onderková
24.2.2022 14:57
Honzo díky za tento článek. Také odsuzuji stav, který nastolilo Rusko proti Ukrajině, i mě to připomíná rok 1968.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA