Proti agresi a dezinformacím
Ilustrační foto: Pixabay

Proti agresi a dezinformacím

24. 2. 2022

Ranní zpravodajství mě šokovalo. Nevěřil jsem, že se to opravdu stane, že ruský prezident Putin vydá rozkaz k vojenské invazi na Ukrajině.

dezinformace
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.7 b. / 43 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Soukupová
Jitko, máte nejspíš pravdu, ale přesto jsem si myslela (asi naivně), že v roce 2022 už jsou představitelé států intelektuálně na takové výši, že se něčeho podobného nedopustí. Rozhodně s invazí nesouhlasím.
Jiří Dostal
:-) Ostrý odsudek jsem v Zemanově projevu neslyšel, spíš slova lišáka s rezervou pro významový trik a úskok. Za osm hodin nejsem povinen věřit tomu, co mi média naservírovala. A partě ukrajinských chlapů jsem poskytl bezúplatně rodný dům k pobytu už před patnácti lety... :-)
Lenka Kočandrlová
Je smutné,že na stará kolena se máme ještě dočkat války....Přitom šlo dlouho diplomaticky vyjednávat.....určitě by se našlo lepší řešení.
Jitka Caklová
Jen k poslednímu odstavci: Stejně jako jsme viděli kam až to došlo v Koreji, ve Vietnamu, v Iráku...... Myslíte si, že všude na světě si obyčejní lidé přejí válku? Jsou to pouze mocenské zájmy na všech úrovních, "O nás, bez nás.".
Jana Kollinová
Líbí se mi výzva redakce k tomu vyjadřovat svůj názor pod vlastní identitou.
Jitka Hašková
Děkuji za článek, který je kultivovaný a věcný. Také jsem byla šokována ráno zprávami o útoku na Ukrajinu. Připomíná mi to srpen 1968 a rok 1956.
Jarmila Komberec Jakubcová
Také děkuji za objektivní článek a rozhodně nesouhlasím s invazí ruských vojáků na stát Ukrajinu.
Daniela Řeřichová
Děkuji za věcný a kultivovaný článek. Jsem na straně práva a odsuzuji vojenský zásah Ruska proti Ukrajině.
Libuše Křapová
Souhlasím. Přes veškeré informace kolem jsem také doufala, že k tomu nedojde.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%