Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Anna Čípová
9.3.2022 19:43
Hani, ráda jsem se s vámi prošla. Pohled na strahovský není radostný. Kde jsou ty časy, kdy jsem ta cvičila.
Alena Tollarová
9.3.2022 17:51
Hanko, já se - s dovolením - budu k Tobě chodit dívat a lovit tipy. Díky :)
Naděžda Špásová
9.3.2022 14:37
Hanko, pěkné fotky dokazují, že jste se hezky prošli a bylo to bezva. Tak se to má dělat. :-)
Anna Potůčková
9.3.2022 12:19
Hani díky za za popis procházky, krásné fotky z této procházky. Už aby bylo jaro, vše se v přírodě probouzelo a my se kochali krásnou krajinou, kterou navštívíme.
Jana Šenbergerová
9.3.2022 11:40
Hanko, díky za procházku. Každá kytička potěší. Přibývá jich a to znamená, že je jaro za dveřmi, ať se děje, co se děje. Zima se flákala, když byl její čas, tak doufám, že jejím sněžným choutkám sluníčko svými teplými paprsky pořádně vypráší kožich.
Věra Ježková
9.3.2022 08:50
Hani, díky za hezké fotky z procházky. :-)
Dana Puchalská
9.3.2022 08:29
Hani, perfektně jsi nafotila vycházku. Do Kinského zahrady jsem často chodila. Měla jsem spolužačku a ta bydlela hned naproti.Když vidím v jakém stavu je stadion na Strahově,tak je mi smutno. Myslím,že nebudu sama.
Daniela Řeřichová
9.3.2022 08:26
Hani, díky, udělali jste si s milou společností pěknou procházku. Je mi smutno ze strahovského stadionu. Snad se podaří našemu spolupracujícímu Muzeu paměti XX. století zde vybudovat velkorysou expozici.