Foto autorka
Není nad dobrou paměť
10. 3. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
10.3.2022 15:47
Tak to paměť zapracovala právě včas, u Tebe i u Petra. Krásné počasí a mobilní přibližovadlo, dobré spojení. Na fotce č. 5520 je vlevo nějaký zámek. Můžeš napsat jaký? Já jsem od manžela dostala k MDŽ pytlík pistácií. A poprvé jsme ženy v obci dostaly společný dárek od starosty - promítání filmu Srdce na dlani. Film se mi líbil, taková oddychovka v dnešní době víc než potřebná, žádné hluboké myšlenky a lidské příběhy. Ale myslím, že už jsem našla slovo, který ten film vystihne docela dobře: laskavý, ano ten film byl laskavý.
Alena Vávrová
10.3.2022 13:57
Pěkný výlet za krásného počasí, fotky jedna radost a štěstí, že bylo někam vidět.
Helena Přibilová
10.3.2022 11:24
Děkuji za zajímavý tip na výlet. Jak čtu z komentáře paní Tollarové, právě nyní je nejlepší období se na Střekovskou vyhlídku vypravit.
Jana Šenbergerová
10.3.2022 10:09
Mám rozhledny ráda a tato je moc sympatická. Díky, že jsem se prostřednictvím tvých fotek mohla rozhlédnout po mně vzdáleném kraji.
Alena Tollarová
10.3.2022 09:34
Rozhledna Střekovská vyhlídka je hezká stavba, ale kdo se tam chce podívat a mít nějaký rozhled, měl by si pospíšit než se zazelenají stromy. Byla jsem tam loni v září a vůbec jsem nechápala, proč tam nedávno stavěli jistě nákladnou rozhlednu, ze které kvůli vysokým stromům nebylo prakticky nic vidět. Měli jste štěstí, že jsi si vzpomněla teď v březnu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA