Farmapark u Toma
FOTO: Jiří Hudeček

Farmapark u Toma

26. 4. 2022

Můžeme si škrtnout další kolonku v našem deníčku s výlety. Tato farma je nová a jak se říká " v záběhu", přesto už má své renomé a je hojně navštěvovaná. Děti mohou do výběhu za zvířátky a pohladit si je. U stánku, kde se kupují vstupenky, si můžete koupit malé občerstvení a také buřty, které si děti mohou opéci na zdejším ohništi.

My jsme si to moc užili, protože zvířátka milujeme a nejvíce nás zaujal Walliserský beránek. Prasátka se měli skoro jako v žitě. Prošli jsme park a zamířili na Pískovou horu.

Farmapark byl založen v roce 2021. Je to místo, kde si lze hezky odpočinout a obdivovat zvířátka. Farmapark je budován jako kontaktní, tzn. že lidé mphou do výběhu za zvířátky. Také se děti mohou povozit na ponících.

Farma v Ledcích u Plzně je dobře přístupná autem i na kole, parkování v areálu zdarma. Je tu stánek s občerstvením, kryté posezení. Vstup je povolen i se psem (na vodítku). Farma rovněž připravuje on-line přenos přímo z jednotlivých výběhů.

cestování Do stovky 2022 Tip na výlet
Hodnocení:
(5 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Prima tip na výlet s menšími dětmi. Moc hezké fotky! :-)
Soňa Prachfeldová
Pěkný výlet a zvířátka člověka potěší, krásná fotodokumentace.
Jan Zelenka
Moc hezké, Jiří!
Jarmila Komberec Jakubcová
Zajímavý námět na výlet.
Vladislava Dejmková
Mám podobnou dobrou zkušenost z farmy v Soběhrdech. Je kousek na sever od Benešova, je dost velká a dá se tam s dětmi mezi zvířátky strávit i celý den. I mně se tam moc líbilo.
Lenka Hudečková
Krásné místo, kam vezmeme snad již brzy Vojtíška :-)
Lenka Hudečková
Krásné místo, kam vezmeme snad již brzy Vojtíška :-)
Eva Mužíková
Tam by se mi také moc líbilo.
Dana Puchalská
Krásná pozvánka s krásnými fotkami.
Marie Měchurová
Moc hezká reportáž z farmy i fotky. Tento kraj vůbec neznáme. V červnu plánujeme týdenní dovolenou ve Starém Plzenci, zkusíme se ta toto zajímavé místo podívat. Děkujeme za tip.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%