Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Hana Šimková
5.5.2022 22:12
Komu donesla kytku, jemu i jí? Předčítal té mrtvé Dikobraz ten milenec trafikantky, nebo jeho milenka. Ta mrtvá se musela v hrobě obracet a ne se popadat za břicho. Co jste to vyplodil za stupiditu.?
Soňa Prachfeldová
4.5.2022 21:57
A proč ne? Když naši známí a milí odejdou, vzpomíná se více na veselé věci v jejich životě, než na smutné.
Jana Šenbergerová
4.5.2022 21:48
Mě by potěšilo, kdyby se lidé smáli i na mém pohřbu. Když zemřel bratranec, jeho děti v rámci civilního obřadu promítaly fotografie z různých výletů a rodinných akcí, kterých se účastnil. Byl to šprýmař a nezkazil žádnou zábavu. Všem se to moc líbilo a došlo i na smích. Na pohřbu známého nikdo neřečnil, jen půl hodiny zněly skladby, které měl rád. Tehdy jsem si s ním v duchu poprvé a naposled zatančila.
Martin Vrba
4.5.2022 08:43
7:28 Jo – na tom trojúhelníku bylo ještě více „nepochopitelných“ věcí, ale to bych vyzradil už moc z jejich tajemství, s kterým se ta jedna žena svěřila staré hřbitovní vrbě, od které jsem se to dozvěděl zase já. :)
Věra Lišková
4.5.2022 07:28
Nevím, ale představa, že se bude nad mim hrobem někdo veselit, se mi zase tolik nezamlouvá, i když pár nepřátel by se asi našlo.
Jana Jurečková
3.5.2022 13:33
I s humorem se dá vzpomínat...