Úvodní foto: Pixabay, fotografie v textu: Jan Zelenka
Pochybné trendy dnešní doby
7. 5. 2022Potrhané džíny jsou jedním z trendů dnešní doby. Nekritická adorace tzv. celebrit, zejména těch amerických, nabírá v současnosti až netušené obrátky. Možná tu působí i nedostatek národního i vlastního sebevědomí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Kollinová
9.5.2022 13:01
Dokonalá úvaha. Dnes tolik oblíbená rozervaná in móda je podvědomou reflexí na trend, kterým se ubírá ekonomický, ideologický a mocenský boj o "místo na Olympu." Je mi smutno z toho co se děje a věřím, že dnes (zítra i pozítří..): "Nezapadá slunce nad Atlantidou." :-)
Alena Švancarová
9.5.2022 10:08
Nádherná věta - co není v mých silách změnit,nechávám plynout......a dodávám,nekazím si tím náladu.
Jitka Caklová
9.5.2022 09:28
06:53, 08:57 Děvčata, mluvíte mi z Duše ♥ Kdo chce vidět krásu, vidí jí kolik chce. Kdo krásu nechce vidět, ten ji nevidí. Vím, že "zlo" existuje, ale nevěnuji mu pozornost, abych mu nedávala sílu. Co není v mých silách změnit, nechávám plynout, protože vím, že "planými" řečmi/články nic nezměním. Každý má možnost volby ♥♥♥
Hana Šimková
9.5.2022 08:55
Komu se nelíbí ta krásná dívka na obrázku v těch roztrhaných džínách, tak ať se přihlásí. Tak je to se vším. Kdo chce vidět krásu, tak ji vidí i přes ty díry. Život je přece krásný, dokud žiješ a doufáš.
Marie Ženatová
9.5.2022 06:53
Při čtení tohoto článku mi napadla ihned slova písně Petry Janů - S láskou má svět naději *.
I já se snažím být optimistkou a víc věřit, že náš svět se nezbláznil a nespěje k úplnému zániku. A když se tak dívám kolem sebe tak mám občas pocit, že stále víc lidí začíná skutečně žít v souladu s přírodou*.
Soňa Prachfeldová
8.5.2022 19:30
Lidská společnost už od nepaměti má tendence v určitém bodě vše zničit, aby se zase začalo od začátku . Vlastně vše se po čase opakuje podobným způsobem. V mezidobí dochází k rozkvětu i úpadku. Věřím, že se z potíží a hrozeb lidstvo vždy nějak dostane a pokračuje v žití. Ovšem co bude dál, to je ve hvězdách.
Hana Šimková
8.5.2022 15:11
Tak jsem si pilně přečetla všechny ozvěny na Váš článek a jestli s někým plně souhlasím je jedině pana Dana Řeřichová. Nemám co dodat.
Jitka Caklová
8.5.2022 14:37
14:00 - I Darwin ve své době, tedy před 160ti lety to bral, lépe řečeno vycházel, ze současnosti. Osobně mohu věřit jen tomu, co vidím, nebo případně zažívám a příroda si jede ve svém rytmu, ať si vědci říkají co chtějí :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA