Všechny fotografie: Eliška Murasová
Svatý Hostýn, Holešov, Kroměříž
18. 5. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Švancarová
18.5.2022 11:25
Věřím,že to byl hezký pobyt,bylo se na co dívat a jsem ráda,že prostřednictvím Vás,co nám to přibližujete články a fotkami, se toho také můžeme zůčastnit a pokochat se.
Anna Potůčková
18.5.2022 09:45
Eliško máš ze setkání moc hezké fotky. A určitě to bylo zdařilé setkání a i já mám na co vzpomínat. Za poznání nových tváří Íčkařů jsem také moc ráda.
Libuše Heulerová
18.5.2022 09:15
Eliško, krásné a taky vtipné fotky, prostě paráda...taky vzpomínám. Snad někdy příště!!! Dík!!
Vladislava Dejmková
18.5.2022 08:47
Eliško, některé fotky máme velmi podobné, ale úhel pohledu každého je vždycky trochu odlišný. Máš moc pěkné fotky, nad některými se zamýšlím.
Alena Tollarová
18.5.2022 08:28
Eliško, parádně jsi naši misi na sv. Hostýn a okolí zdokumentovala. Bylo to bezva a zase bude na co vzpomínat.
Marie Seitlová
18.5.2022 08:12
Eliško, máš krásnou fotoreportáž z krásně prožitých dnů s přáteli z ička. Jsem ráda, že jsem tam mohla být.
Blanka Lazarová
18.5.2022 07:59
Eliško, moc pěkné. Pořád vzpomínám a vracím se v myšlenkách. Jsem ráda, že jsem navázala nová přátelství a těším se, že se budeme vídat. Díky. :-)
Daniela Řeřichová
18.5.2022 07:49
Eliško, při tvé nádherné fotovycházce se mi vybavilo naše společné nezapomenutelné putování za památkami i za přátelstvím, které je pro mne velmi cenné. Děkuji a jsem ráda, že jsem se s Tebou a mnoha ostatními poznala osobně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA