Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60
FEJETON: Jak jsme vynalézali úřad
26. 6. 2022Tomu chlapci na place to fakt moc nejde. Olda už čtvrt hodiny čeká na svou dvojku Rulandy a Milošovi dokonce před chvílí přinesl nějaký Ryzlink místo Tramínu. No, nedá se svítit, pečlivá servírka paní Maruška má dnes dovolenou a zaskakuje ji brigádník.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
30.6.2022 00:27
Souhlasím, na lidi musí být přísnost. Jak by to vypadalo, kdyby si každý dělal, co chce? O disciplíně mluvil už Švejk.
Zdenka Soukupová
27.6.2022 14:15
Myslím, že všechny uvedené úřady jsou nutné. Hlasuji pro okamžité zavedení! A Tomáše bych jmenovala předsedou UPDNÚ (úřad, jak navrhuje Julie).
Jaroslava Handlová
27.6.2022 13:10
Vaše nápadité fejetony nemají chybu. Není nad to vidět věci s takovým nadhledem. Veselé čtení. Děkuji.
Jitka Caklová
26.6.2022 07:20
Přečtením fejetonu Tomáše Poláka mi začala krásná neděle. Jen tak mimochodem, jsem na tom podobně jako Vilda. Přestože mi to myslí rukama, žádná práce v domě ani kolem domu mi nedělá problém, tak na výměnu žárovky u Peugeota 106 mi nepomůže ani nasazení nadlidského úsilí :-) :-)
Jana Vargová
26.6.2022 05:44
Bravo! Přemýšlejte prosím, zda by nebylo vhodné ještě zřídit UPDNÚ (Úřad pro dohled nad úřady). Někdo přece musí kontrolovat, zda ostatní plní svoji funkci.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA