Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
10.7.2022 16:20
Pejskaři,, kteří vystavují, či vystavovali své psy, ví jaká je to vzrušující, událost, více snad pro páníčky, než psy. To je úplný obřad, přípravy, trénování, předvádění, cestování a nakoec někdy i pocit, že rozhodčí nerozhodl nejlépe. Jen psovi je to úplně jedno. Moc ráda jsem vystavovala boxery i choďáky, dnes už jsem to vzdala, nezvládla bych běhání v kruhu. Moc hezká dokumentace Jitko.
Hana Rypáčková
10.7.2022 08:50
Výstavy jsou zajímavé, ale závody loveckých psů ještě víc. Jak poslechnou ti nejlepší a jak některý selže. Vždy ty zvrhlíky oceňuji, ale nevyhrají....Je jim to fuk a pán je naštvaný.
Zdenka Jírová
9.7.2022 00:52
Krásní pejsci, znám je, jen jsem nevěděla jak se jmenují. Moje dcera chová bordercolie. Kdysi jsem měla boxera. Pejsky mám ráda.
Anna Potůčková
6.7.2022 19:18
Na výstavy psů jsem chodila také moc ráda. Jako divák i jako předvádějící své psy. Jen ta horka v létě jsem ráda neměla, dobře se vstavuje na jaře a na podzim, pokud nejsou deště. Díky za sdílení.
Naděžda Špásová
6.7.2022 18:55
Jitko, pejsci to je moje láska.
Martina Růžičková
6.7.2022 18:16
Prima fotodokument z výstavy, která jistě potěšila srdce všech zúčastněných.
Jan Zelenka
5.7.2022 21:25
Také mám podobné akce rád. Moje malá šeltie Britney získala za mlada hlavní cenu na přehlídce.
Eva Mužíková
5.7.2022 21:05
Jitko, takové akce mám moc ráda. Díky za přiblížení.
Daniela Řeřichová
5.7.2022 16:02
Jitko, určitě to byla pěkná akce, díky za sdílení.