Babička na kolečkách
Všechny fotografie: Dimi Vamblekis

Babička na kolečkách

29. 7. 2022

Od mládí jsem jezdila na kole. Ozvaly se roky a kolo jsem loni vyměnila za elektrickou koloběžku. Poté, co jsem z ní několikrát spadla, byla odložena do sklepa. Jako správný senior mám našetřeno na pohřeb. Ale ten se ještě nekoná. 

aktivní senioři Můj příběh zdraví
Hodnocení:
(5.1 b. / 35 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hanz Jirak
to už je zoufalství. jsem taky starý a nemohoucí a radši jsem si koupil další auto, než se nechat někde přejet a v zimě stejně sedět doma.
Marie Ženatová
Milá Helenko přeji Ti i já ze srdce jen příjemné a bezpečné jízdy. Před mnoha roky jsem byla navštívit svoji tetu, která žila na chalupě ve Zderazi. Měla podobnou čtyřkolku a půjčila mi ji abych se projela. Ovládání bylo skutečně velmi jednoduché a jízda byla pro mne nádherným - přímo adrenalinovým zážitkem*
Helenka Vambleki
Ne, řidičák netřeba.
Marie Měchurová
Helenko, musí na ni člověk vlastnit řidičák?
Dana Puchalská
Helčo-Červenko,užij si s novým skútrem jenom samé radosti.
Jana Šenbergerová
Heli, přeji ti příjemné a bezpečné jízdy i šťastné návraty.
Věra Ježková
Dodatek. Vejde se s ním do výtahu, parkuje v bytě v chodbičce.
Věra Ježková
Přítel má tříkolový skútr pro seniory. Jela jsem na něm nejvýše 6kilometrovou rychlostí. Helo, přeji ti hodně šťastných kilometrů. :-)
Libuše Křapová
Helčo, jízdě zdar! :-)
Anna Potůčková
Helenko s Tvojí optimistickou povahou než odejdeš na onen svět našetříš ještě na několik takových čtyřkolek. Myslím si, že toto je to nejlepší, co jsi pro sebe mohla koupit. Žiješ naplno a žíti naplno budeš i nadále. Já tomu věřím a to triko s tímto nápisem Ti prostě sluší a zcela vystihuje Tvoji skvělou povahu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%