Všechny fotografie: Naděžda Špásová
Letošní dovolená na jihu 1
30. 7. 2022Ne, nejedná se o žádnou destinaci u moře, i když vody je tam všude okolo dost. Ano, jedná se o jihočeskou Blatnou. Sem jezdíme už spoustu let, máme to tu moc rádi a je to jediný týden v roce, kdy je s námi naše dcera.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
30.7.2022 14:41
Naďo, i kdybys nenapsala ani slovo, nad tvými fotografiemi se mi dech tají. Ale s tím slovem je to ještě lepší.
Miluše Hasenohrlová
30.7.2022 14:35
Nadi, to je příspěvek podlemého gusta.Málo písmenek a hodně krásných fotek. V Blatné na zámku jsem byla před 37 lety, pobývala jsem totiž v Březnici u příbuzných na prázdninách.Bylo tam opravdu krásně i díky letní lásce.
Eva Mužíková
30.7.2022 14:20
Tak se kochám Tvým článkem již po druhé. Fotky se Ti moc povedly, potěšila mne m.j. zvířátka a ten ptáček. Když z vlastní zkušenosti vím, kolik úsilí musí člověk vynaložit než článek spatří " světlo světa" mrzí mne, že písemné vyjádření íčkařů bývá mnohdy hodně slabé. Ale i tak díky za příspěvky těch, kteří nikdy nezklamou.
Elena Valeriánová
30.7.2022 11:35
Vodní plochy jsou pro fotografa přírody požehnáním a k tomu zvířata. Moje vnučka miluje lamy a já včera jela na kole a málem jsem přejela sousedovic páva, který těsně přede mnou přebíhal vozovku. Být autem, tak už by to měl za sebou. Máte krásné místo na každoroční relax.
Marie Novotná
30.7.2022 11:09
Parádní fotečky. Blatná je krásná. Fotem jsem si připomněla výkendový pobyt před pár lety. Ubytování ve škole. A hned za plotem zámecký park . Daňci a pávi jsou ozdobou parku. A to ještě přibyly lamy. Je tam krásně ,tvůj článek ukazuje jak moc je tam krásne.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA