Kočička
Ilustrační foto: Eva Jiříková

Kočička

11. 10. 2022
domácí mazlíčci Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
Jano, držím palce, aby se kočička vrátila.
Jan Zelenka
U psů je to podobné. Moje Britney má skoro 15 a je mi neustále u nohou, až je to nepříjemné.
Anna Potůčková
Mám pro Vás pochopení, vždyt naši mazlíčci jsou platnými členy našich rodin. A jak se říká že NADĚJE UMÍRÁ NAPOSLED, tak třeba se stane zázrak a kočička se vrátí. Moc Vám to přeji.
Irena Mertová
Nám se toto také stalo u kocourka jménem Loki. Myslím ale, že si našel jinou rodinu, byl takový "k lidem".. Časem jsme si pak pořídili jiné kotě, toho kocoura mám dosud. Včera mi jedna známá vyprávěla, jak jejich kocour navštěvuje ve vsi 3 rodiny - jak se divila, když šla na procházku a kočičák na ni koukal z okna sousedky - a další sousedka jí řekla, že chodí i k ní...
Marie Měchurová
Vím, jak Vám je. Zkuste navštívit nejbližší útulek. Nám se ztratil Kocourek Kryšpín. Byli jsme týden pryč, kočky krmil syn. Za pár týdnů jsem Kocourka uviděla ve křoví, ale utekl ke vzdálenějším sousedům. Paní mi říkala, že ho má z útulku, a že na to má papír. Ještě párkrát se přišel na nás podívat. Možná to není Kryšpín, ale má se u nich dobře. Já mám na telefonu aspoň jeho fotku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody