Ilustrační foto: Eva Jiříková
Kočička
11. 10. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
12.10.2022 08:05
Plně chápu jak je smutno kdy kočička dlouho nejde. Prožila jsem několikrát s kocourem Piškotem. Naštěstí vždy domů přišel Tak ať se krásná kočička vrátí. moc vám to přeji
Martina Růžičková
11.10.2022 21:58
Také vám přeji, aby se vaše maminka brzy uzdravila a kočička našla cestu domů.
Věra Ježková
11.10.2022 16:20
Jano, držím vám pěsti, aby se kočička vrátila. Chápu, že vám moc chybí. A cítím s vámi, pokud jde o maminku.
Alena Švancarová
11.10.2022 11:56
Úplně se mi sevřelo srdce.Mám kočičky také ráda,že by Vás šla hledat a ted netrefí domů?Sousedům se také ztratila kočička a už se nenašla.Máme na domě lešení,asi přes něj někam šla a také netrefila.Přeji si at se Vám vrátí vím jak Vám je.
Zuzana Pivcová
11.10.2022 11:29
Sestra Marcela odjela kvůli různým zdravotním kontrolám včera na týden do Prahy a já tu jsem s kočkami Babetkou a Waldou sama. Můžu potvrdit, že jim Marcela, na které jsou oba závislí, moc schází, zvláště Waldovi, kerý se od ní běžně pomalu ani nehne jako pejsek. Když jsem ho večer chtěla uklidňovat hlazením, začal na mě dokonce vrčet. Přitom jsme tu spolu běžně, ale nejsem jeho Panička. Znám z různých vyprávění, že se kočky kvůli nepřítomnosti svých Lidí "urazily. Nezbývá mi než Vám popřát, aby se vše v dobré obrátilo. Také bych to nesla velmi těžce.
Margita Melegova
11.10.2022 11:24
Zvireci mazlicci je laska bez hranic, nejvic boli kdyz odejdou, drzim pesti at se kocicka vrati.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA