Ilustrační foto: Pixabay
Sen, snění, nebo přání?
30. 10. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Velková
30.10.2022 16:36
Jak psala paní Dejmková, kabel to jistí, ale do chytrého telefonu vám mladí můžou stáhnout taky whatsapp nebo viber a přes tyto aplikace můžete fotky posílat přímo. Taky vám můžou stáhnout aplikaci email a z emailu si pak fotku stáhnete do počítače nebo jí přepošlete.
Martin Vrba
30.10.2022 15:10
On někdo zaměňuje SNY a TOUHY. Když se nám o něčem zdá, když spíme, tak to nemůžeme ovlivnit - tak je to SEN a když bdíme a přemýšlíme o něčem, co by bylo pěkné, kdyby nás to potkalo, tak je to TOUHA a ne SEN. Někdy se také stane, že se naše touha vyplní a když to dopadne podle toho, jak jsme si přáli, tak máme chuť zlíbat celý svět. Někdy se ale stane, že jsme z té reality rozčarováni a zklamáni a ta touha byla "lepší". Sny jsou ve výhodě proti touhám. Ve snech není problém se dokonce vznášet, být mladým i dědem vševědem během jedné noci, milovat se s nejkrásnějšími princeznami, ale jsou i sny blbé a dokonce i takové, kdy nám jde o život. Jednou se mi vracel stále jeden sen několik nocí po sobě: Náhodou jsem v tom snu objevil kouzelné slovo a to mi umožnilo se vznášet a pak už stačilo jen směr letu řídit myšlenkou. Jsem sprosťák a tak jsem nahlížel do ložnic paní a dívek. :) Ovšem po určitém čase mi ta vnitřní síla ubývala a já vždy se už jen pohyboval ve výšce tak kolem 3 - 4 metrů a ti lidé se mne snažili z té malé výšky srazit tyčemi a utlouct mne. Pak jsem se probouzel se sraženým rozlitým hrnkem z nočního stolku a s modřinou na ruce i na nose. Příčina? Noční hypoglykemie (nízká hodnota cukru v krvi pod 4 mmol/l ) - musel jsem si upravit prášky na cukrovku. To tedy sen mne upozornil, že se semnou děje něco špatného a použil k tomu své "kouzlo", aby mne vzbudil. Mému tátovi se zdál za války sen, že ho volá jeho už zemřelá matka, aby se z Prahy sbalil i s rodinou a odjel do Hradce Králové, kde dříve bydlela. Ten sen byl tak živý, že otec se ráno s mou matkou a dětmi odebral na nádraží ve Vysočanech a z Prahy odjel k sestře do Hradce Králové. 14. února 1945 provedli Američané velký nálet na Prahu a když se naše rodina vrátila, tak v našem bytě byl spadlý celý strop, vyražena všechna okna a vstupní dveře a kolem domu tři velké krátery a dokonce i několik nevybuchlých bomb. I takové jsou sny - které nás mají varovat. Děkuji Vám paní Šimková za pěkné připomenutí snů a snění.
Vladislava Dejmková
30.10.2022 08:19
Rada, jak dostat fotky z mobilu do počítače:
Rychlou a snadnou cestou, jak přesunout fotky z mobilního telefonu do počítače, je použití starého dobrého kabelu. Pomocí datového kabelu poměrně snadno a rychle přemístíte fotky ze složky v telefonu přímo do vybrané složky v počítači. Stačí propojit obě zařízení kabelem, ve složce „Tento počítač“ v počítači najít příslušné zařízení, tedy telefon, a pak už jen najít správnou složku a požadované soubory. Kopírovat přitom můžete fotky i videa, a to jak z telefonu do počítače, tak i obráceně.
USB kabel je ten, co používáte k nabíjení telefonu. Jen vytáhnete ten konec, co dáváte do zásuvky a tam je USB konektor, který připojíte do počítače.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA