Šedovlásky
FOTO: Z archivu Jitky Mošovské

Šedovlásky

4. 11. 2022

Začátkem listopadu jsem se zúčastnila, jako vlasová modelka, semináře.

V prostorách studia v Praze se šešlo několik kadeřníků z ČR, kteří měli školení o novém tónovacím prostředku specielně navrženého pro přirozené šedivé vlasy. A jak to dopadlo?

Podívejte se.

móda vlasy
Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Švancarová
Paní Mošovská,starému člověku možná rozcuch nesluší,ale Vy jste zralá,upravená dáma,je vidět,že o sebe pečujete.
Jitka Mošovská
Děkuji všem za komentáře, Limi, mně zná i v plážovém účesu.
Lidmila Nejedlá
Jitko, mně jsi se vždy líbila a líbíš stále., protože jsi sympatická holka. Zkusit něco nového není na škodu.
Jitka Caklová
No to si piš Jitko, ta "stará ufňukaná vosmukle" už je minulost :-) :-)
Jitka Mošovská
... a dobrou náladou.
Jitka Caklová
Ale budu mít dilema, jestli v kostýmku a novém klobouku, nebo ve sportovním a novém "rozcuchu" :-) :-)
Jitka Caklová
13:35: Přijedu a ráda, a přijdu, pokud mě v Praze nepřejede tramvaj :-) :-)
Jitka Mošovská
Zuzko, je to tak, krátké vlasy jsou pohodlnější, ale zatím jsem pod dohledem kadeřníků.
Zuzana Pivcová
Je to zvláštní, protože si Tě pamatuji z dřívějška se sportovními krátkými vlasy, ale tento dámský styl Ti také sluší. Já jsem šedin nedocílila, jsem taková "bezbarvá", ale nebarvím se, protože jsem barvy přestala snášet. Za nejhorší u žen považuji bílé odrosty u barevných hlav, nejvíce u černé. Určitě nestačí se obarvit a nechat to tak.
Jitka Mošovská
Jitko, pokud nás chlapi pozorují, pořád dobrý! Přijedeš na setkání íčkařů na Staromák?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%