Všechny fotografie: Elena Valeriánová
Dopis kamarádce
10. 11. 2022Zdravím Tě moje milá a posílám pozdrav z Mikulovic.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
10.11.2022 18:56
Eleno, moc hezké spojení dopisu a kouzelně poetických fotek. Objevuje se mi teď před očima obraz osamělé cyklistky, ověšené foťáky, jak pomalu jede podzimní přírodou po silničce plné spadaného listí a červených jeřabinek. Nad hlavou jí poletují drozdi a nad lesem vychází měsíc. Škoda, že to neumím namalovat... :-)
Jana Šenbergerová
10.11.2022 15:17
Elen, pěkné dopisy píšeš. O to hezčí, že se jedním podělíš o své aktivity a pocity s mnohými. A k tomu ty fotky ...
Marie Seitlová
10.11.2022 15:06
Elenou, nevím kdo je tvá kamarádka, ale i já tě dobře znám, tak mohl být i pro mě. Tak ti děkuji a moc mě potěšil a fotky také. Jsou úžasné. A jak jsem četla a článek posouvala, tak jsem se nějak dotkla hvězdiček. A špatně, tak přidávám zde ******.
Soňa Prachfeldová
10.11.2022 14:54
Elenko, jsem moc ráda, žes poslala dopis s překrásnými fotografiemi nejen své kamarádce, ale i nám na íčku. Také jsme tvé kamarádky.
Zuzana Pivcová
10.11.2022 12:54
Eli, to jsi pojala velmi hezky a netradičně. Podařilo se Ti touto zkratkou shrnout všechny své současné osobní a částečně i geografické informace.
Vladislava Dejmková
10.11.2022 12:11
Když se krásné fotky doplní vřelým textem, vznikne něco mimořádného. Oslovilo mě to. Děkuji
Marie Faldynová
10.11.2022 09:57
Líbí se mi nápad potěšit dopisem nejen kamarádku, ale všechny čtenáře na íčku. Fotky se ,mi také líbí, toho pěkného je kolem nás dost, jen to vidět.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA