Všechny fotografie: Blanka Lazarová
Obrázky z cest: Pražské výstavy
21. 1. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
21.1.2023 17:10
Blanko, jsem přímo unešená z Tvých fotografií i z toho, co zachycují.
Libuše Heulerová
21.1.2023 16:40
Blani, bezva jste si to Danielou užily a taky jsi to krásně pro nás ostatní nafotila...díky!!
Jana Šenbergerová
21.1.2023 15:53
Sklo je nádherný materiál a obrazy paní Srncové mají přesah nejen z obrazu na rám. Určitě jste si všechny výstavy moc užily. Mě potěšilo i to, co jste z nich zprostředkovaly nám.
Marcela Pivcová
21.1.2023 15:35
Sklo se mi vždy líbilo - a snad i více tvorba současných výtvarníků, než bohatě zdobené sklo z minulých historických období. V Uměleckoprůmyslovém muzeu jsem už několik roků nebyla, tak teď, po zhlédnutí krásných fotek, mám tip, kam se při příští návštěvě Prahy podívat.
Hana Polednová
21.1.2023 15:18
Blani, hezky sis prodloužila návštěvu Prahy a krásně jste si to užily. Máš moc pěkné fotky.
Naděžda Špásová
21.1.2023 14:55
Čas jste rozhodně využily jak se patří, některá z výstav by se mi taky líbila. Fotky jsou zajímavé.
Jitka Hašková
21.1.2023 14:07
Blanko, to jste měly krásný den. Já se omlouvám, že jsem se uklikla a dala o hvězdičku méně.
Věra Ježková
21.1.2023 11:21
Blanko, hezký výběr z výstav. Do UMPRUM občas chodím; byla jsem tam např. s Jitkou H. na výstavě Podolské. Sklo mám ráda, obrázky Emmy Srncové jsou půvabné; kubismus nemusím.
Elena Valeriánová
21.1.2023 11:08
Tak to se Ti Blanko povedlo, článek, fotky, ale především zážitek. To musela být krása. Mám moc ráda obrázky E. Srncové, tak za ně Ti zvlášť děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA