Revizoři
Ilustrační foto: Pixabay

Revizoři

25. 1. 2023

Revizorů se nebojím. Kupuju si roční tramvajenku, a tak můžu být v klidu. Zvláště nedám dopustit na revizory v tramvajích. Pravidelně se ke mně připlíží zezadu, mávnou mi před očima plackou a něco nesrozumitelného zamumlají.

Hodnocení:
(5 b. / 34 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Halátová
Tento problém nemám. Ve svém bydlišti chodím pěšky nebo na kole anebo autem. Veřejné dopravní prostředky, mimo vlaku, neužívám. Ve městech - Praha, Brno, Olomouc jezdím zadarmo na OP.
Vlasta Ledlová
Aleno i já jsem v MHD pro revizory neviditelná. Tak mám občas alespoň maličkou radost, když mě spolucestující hned nepustí sednout. (-:
Blanka Lazarová
Mám podobné zkušenosti. Já tu šalinkartu snad přestanu platit. Jen ve vlaku mě občas zrevidují a to je vždycky pochválím a řeknu, že mi udělali radost. :-) Díky za vtipné čtení.
Věra Ježková
Bezva. Já už jsem si lítačku (strašný název) nekupovala, ani nepamatuju, protože laskavý Dopravní podnik nebo někdo na radnici nám podruhé prodloužil její platnost. MHD moc nejezdím. Poslední asi dva roky mě revizoři přehlížejí. Usoudila jsem, že proto, že už ve mně vidí bábu zdrchaninu, která má nárok jezdit zadarmo. Přeji vám, aby si jednou troufli vás oslovit. :-)
Jiří Dostal
:-) Coby nahluchlý badavě koukám a rozhlížím se, v šalinách si mě proto pletli s revizorem. Skuteční revizoři přede mnou prchali, jelikož, spatřiv je, volal jsem hlasitě "revize jízdenek prosím!" :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%