Všechny fotografie: Alena Tollarová
Roudnický masopust 2023
20. 2. 2023V pátek odpoledne se před vraty roudnické radnice shromáždil dav lidí a lidiček v maskách a dožadoval se hlasitě vydání klíče a s ním i moci nad městem. Po chvíli se vrata opravdu otevřela a místostarosta trochu váhavě klíč vydal.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
20.2.2023 10:31
Je prima, že tato tradice se dodržuje na spoustě míst naší vlasti. Mám jej ráda, ale mám k němu ráda také přijatelné počasí, což letos nebylo. Však to bylo také poznat na malém počtu lidí v tomto reji. Prima fotky!
Jan Zelenka
20.2.2023 10:26
Pěkné fotky. Mně to ale moc nebaví, tak jsem místo masopustu seděl s kolegou v kavárně. Kamarádka mi pak vyprávěla o silně předražených lahůdkách ve stáncích. Děkuji, nemusím. A navíc, nemohu dlouho chodit a stát.
Jana Kollinová
20.2.2023 10:26
Fotografie dokumentují úžasnou masopustní náladu. Třešničkou masopustu je Červená Karkulka.
Elena Valeriánová
20.2.2023 10:14
Počasí sice moc nepřálo, ale na náladě to neubralo. Přeji roudnickým, aby se tradice udržela, rozvíjela a žila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA