Všechny fotografie: Martina Růžičková
Broumovský klášter
25. 2. 2023Letos v lednu jsme strávili s manželem několik dní na Broumovsku. Toulky zimní přírodou jsme si zpestřili návštěvou města Broumov, které je po staletí centrem této pohraniční oblasti.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
25.2.2023 13:49
Martino,článek o Broumovském klášteře jsem přečetla jedním dechem,je opravdu zajímavý. Nikdy jsem tam nebyla. A fotky i když bez blesku jsou krásné. Není za co se omlouvat.
Jan Zelenka
25.2.2023 13:11
Krásné přiblížení nádherné památky. Byl jsem tak jen jednou, kdysi dávno, ještě s první ženou.
Anna Potůčková
25.2.2023 12:21
Broumovský klášter jsem nikdy nenavštívila a proto jsem si článek ráda přečetla ale hlavně podívala na hezké fotky z kláštera.
Naděžda Špásová
25.2.2023 10:48
Podle fotek je to tam moc hezké. My jsme podobnou zkušenost loni měli v klášteře v Doksech. Provázel nás klučík asi tak kolem 16, ale byl prima. Taky jsem o tom psala.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA