Bobina aneb Ten pes mi nesmí do obýváku
Všechny fotografie: Alena Velková

Bobina aneb Ten pes mi nesmí do obýváku

30. 3. 2023

Tříměsíční Bobinu mi přivezl syn od svých kamarádů před čtrnácti dny. Byla to rychlá akce, její paničku nečekaně odvezli do nemocnice a štěně nebylo kam dát, takže skončila, naštěstí nebo na neštěstí, v mé dočasné péči. Nevím, co je správně. Bobina je totiž silně návyková.

domácí mazlíčci pes
Hodnocení:
(5 b. / 38 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Švancarová
To je hezké povídání.Jo zvířátka,jak překročí práh našeho bytu člověk si je zamiluje.Známá kdysi nemohla pochopit jak si můžou vzít lidi psa do postele.Pak hlídala mladým psa a od té doby ho má v posteli a utírá mu nos a zadek,říká jak malému dítěti.Miluje ho.
Radmila Lacková
Jó, mně nikdy nesměl pes do postele, dokud si mne neochočil ten nynější - přišel ke mně proto, že mu onemocněla panička, chtěli ho dát do útulku. Spí mi na rameně, když se otočím, tak přitisknutý na zádech. Už jsem si zvykla.
Margita Melegova
Pekny pribeh, ale u nas by mohla i na gauc, jen kdybych byla o deset let mladsi to mne uklid jeste neunavoval.
Blanka Lazarová
Ali, dcera má už druhého psa. Říkám, že ho máme ve střídavé péči. Jak já ti rozumím. :-) :-) :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%