Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Místo mého srdce: Můj kraj
31. 3. 2023Místo mého srdce. Přesněji, místa mého srdce. Je to náš kraj. Jsou to místa kolem mého bydliště. Jsou to místa, která jsem 1000krát prochodila, místa, ke kterým mě váže celé dosavadní prožití mého života.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
31.3.2023 11:25
Krásný kraj, krásné fotky. Jsem moc rád, že jsem se na dožití vrátil do tohoto kraje, odkud pocházejí moji rodiče.
Vladislava Dejmková
31.3.2023 11:08
Soňo, líbí se mi záběry z míst, které máš ráda. Chápu tvůj vřelý vztah k nim a děkuji ti, že umožníš nahlédnutí i nám, kteří tento kraj moc neznáme.
Jana Kollinová
31.3.2023 10:23
Soňo, kraj Tvého srdce je několik desítek let i mým krajem a díky Tvým reportážím vnímá jeho kouzlo trochu jinak, z jiného úhlu pohledu, umocněné připojenými fotografiemi.
Miloslava Richterová
31.3.2023 08:25
Soničko, článek mému srdci milý i ty fotky okouzlily, děkuji a zdravím i pejsky :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA