FOTO: Věra Ježková
Čekání
8. 4. 2023Čekání. Ten prázdný čas po něčem před něčím. Časoprostor, často ničím nevyplněný. Čekání jsou různá. Záleží na tom, kde, kdy a na co člověk čeká. Mám na mysli hlavně čekání krátkodobá až mírně střednědobá, tedy ne například čekání v zimě na jaro.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
8.4.2023 09:56
Věrko, moc pěkná glosa. U mne je nejhorší čekání na usnutí. Včera jsem, na příklad, usnul až kolem půl šesté ráno. Dlouhé čekání mě nikdy moc nebavilo.
Blanka Lazarová
8.4.2023 09:51
Momentálně čekám, až si to můj obranný systém vyřídí s viry. Už to trvá dlouho a já jsem velmi, velmi netrpělivá až naštvaná. A myslím, že na vině je velmi nestabilní počasí, které moje imunita nezvládá. Takže čekám ještě na změnu počasí.
Eva Klímová
8.4.2023 09:30
Nemám ráda čekání , nejhorší je dlouhá fronta před pokladnou, kdy z pěti pokladen jedou dvě , to mě "berou nervy" . Pejskovi paní Aleny držím palce - určitě to zvládne .
Alena Velková
8.4.2023 09:00
My teď nervózně čekáme celá rodina...ve čtvrtek se nám přiotravil roční pes...dnešek má být kritickým dnem...čekáme a nepřestáváme doufat...
Hana Rypáčková
8.4.2023 08:02
Zajímavá úvaha. Nerada čekám, vyplňuji si čas /ještě něco stihnu/ a mnohdy nestihnu to hlavní..
Jitka Caklová
8.4.2023 07:52
Pro mě je vše stále v pohybu a vše, co má být přichází samovolně. Pro mě je čekání na cokoliv, promarněný čas.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA