Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Velikonoce, velikonoce
9. 4. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miloslava Richterová
9.4.2023 19:44
Soničko, děkuji a přeji ti radost, spokojenost a příjemný čas plynoucí v rodinné pohodě. Alespoň já to tak mám, všechny svátky slavím jako krásná rodinná setkání. Tak pěkné jaro na zahrádce, ta se už zelená a kvete a hodně zdravíčka k tomu :-)
Eva Krausová
9.4.2023 14:17
Soni, ani já si neumím představit žít jako bezdomovci. A že zde na Mostecku jsem i ne vlastní vinou zažila, co to je být bez práce. To když nám např. nezaplatili výplaty. Ale díky umění šetřit, spořit (což mě naučili rodiče) jsem to vždy zvládla. Třeba i proto, že jsem dojížděla za prací. Než být bezdomovcem, to bych raději nebyla... Bohužel v dnešní době se to může stát, ale člověk prostě musí vynaložit úsilí a vyhnout se takovému pádu na dno. Nechápu ani, že mnozí jsou dlouhodobě bez práce a vlastně jim to vyhovuje. A ještě ty mladé v tom podporují rodiče. Musela bych se před nimi stydět, nechat se od nich dlouhodobě živit.
Líbí se mi, že se omlouváš pejskům, že už to na vycházku nevypadá, když je člověk unaven. Také mám dny, kdy to je jen na vyvenčení. Prostě člověk bývá někdy unaven a potřebuje odpočinek. Přeji požehnané Velikonoce.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA