Ilustrační foto: Pexels
7 signálů, že srdce selhává
12. 4. 2023Srdeční selhání je jednou z hlavních příčin hospitalizace u lidí, kteří jsou starší 65 let. V současnosti se s onemocněním, při kterém srdce nezvládá pumpovat dostatečné množství krve do organismu, léčí více než 280 tisíc lidí. U většiny z nich nemoc propukla po prodělaném infarktu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
15.4.2023 10:51
Protože jsem to byla já, která shodný článek našla první tak moc děkuji za vysvětlení. My čtenáři opravdu nemůžeme vědět kdo je skutečný autor článku.
Jan Raška
14.4.2023 23:40
Paní Kosťunová, redakce si nehraje na mrtvého brouka. Snad i vy, která vždy a všemu rozumíte, chápete, že nemůžeme z časových důvodů kontrolovat diskuze u každého článku a reagovat na všechny jedovatosti, to bychom nedělali nic jiného ... Protože se k tomuto článku vyjádřilo více čtenářů, vysvětluji: Média fungují tak, že vydávají články vlastních kmenových redaktorů, externích redaktorů, ale i texty zaslané formou tiskových zpráv od nejrůznějších mediálních agentur. A to je i případ tohoto článku, který nám do redakce (a také do jiných médií) poslala Ivana Šalbabová, autorka textu. Pokud jiná redakce podepsala pod článek svého redaktora, je jejich věc. My jsme pod článek podepsali autorku. Takže pokud to někoho pobuřuje, že našel stejné články s uvedením jiných autorů, musí si stěžovat jinde, ne u nás.
Jan Zelenka
14.4.2023 15:20
Paní Kosťunová, i kdyby to takhle fungovalo, musí být uveden jen jeden autor a ne dva různí. Tohle je porušení autorských práv, jen není jasné jakou stranou.
Anna Potůčková
13.4.2023 10:13
Úplně stejný článek, jako na tomto odkazu: https://eurozpravy.cz/magazin/7-signalu-ze-srdce-selhava.8dopuwcf
Je jen jiná úvodní fotografie
Anna Potůčková
12.4.2023 11:28
Jsem kardiopacient, se srdcem chodím na pravidelné kontroly. Samozřejmě beru léky díky nimž zatím vše podstatné zvládám. Se zadýcháváním mám někdy problémy, musím odpočívat zejména při chůzi do schodů a kopců.
Jiří Dostal
12.4.2023 10:44
:-) Přesně popsané příznaky mladomanželského blahobytnění zaměňované
s prodělaným infarktem... :-)
Margita Melegova
12.4.2023 10:16
Jasne popsane priznaky mel by si to kazdy precist, mnohym by to pomohlo staci vcas vyhledat lekarskou pomoc.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA