Všechny fotografie: Alena Tollarová
Vycházka do Brozan a Doksan
18. 4. 2023Střechy a chodníky oschly po dlouhé noci a dni plném deště. Příroda je umytá, veliké kaluže však svědčí o tom, že déšť máme v poslední době mnohem častěji než modré nebe nad hlavou. Voda stojí i na polích a vsakuje se jen pomalu. Příroda však ví, co dělá a za čas jí poděkujeme za doplnění spodních vod.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
18.4.2023 14:53
Všechny tvé vycházky se mi líbí už jen proto, že místa, kam chodíš, mám trochu z ruky. Fotky jako vždy krásné, jen místo orseje vidím sasanku žlutou.
Elena Valeriánová
18.4.2023 09:53
Já to vždycky říkám, že bys měla psát průvodce. Po přečtení článku bych si tam hned udělala výlet. Fotkám sice chybí to správné světlo, za což může sv. Petr, ale jinak lákavé foto pozvánky.
Blanka Lazarová
18.4.2023 08:48
Álo, ráda se s tebou procházím a vždycky se musím podívat na mapu, kde jsi brouzdala. Pěkné fotky a mě se moc líbí ty dvojité barevné chatičky. :-)
Martina Růžičková
18.4.2023 08:42
Aleno, taky bych dymnivkám neodolala a svedly by mě z asfaltky! Díky za zajímavý článek a bezva fotky. Doksanský klášter znám jen z literatury.
Marie Seitlová
18.4.2023 08:10
Děkuji, že jsi mě provedla krajinou, kterou neznám. Fotky máš krásné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA