Všechny fotografie: Alena Tollarová
Hlaváčková stráň v Klenči
22. 4. 2023Nevím, jak jste na tom vy ve chvíli, kdy sluneční paprsek zavelí k útoku a mlaďoučká zelená travička začíná špičičky prostrkovat starou uschlou trávou. Mě přepadne chvění kolem žaludku, nemám stání, pozoruji vývoj počasí a nutně potřebuji vyrazit na stráně.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
23.4.2023 05:08
Milá Alenko*, díky moc za zajímavý článeček a tu žlutou* nádheru - také ji mám moc a moc ráda ♥ ♥ ♥
Marie Novotná
22.4.2023 19:40
Takový krásy je kolem tebe a tak pěkně jsi je nafotila a nám tady na íčku ukázala.Díky.
Věra Ježková
22.4.2023 15:21
Ráda jsem se podívala. I když sluneční paprsky mě nikam nevyhánějí. :-)
Anna Potůčková
22.4.2023 14:23
Hezká a určitě příjemné toulání krásnou přírodou plnou krásných jarních žlutých květů hlaváčků. Ráda jsem se na fotky podívala, žlutá k jaru neodmyslitelně patří a přírodu zdobí. A v zeleni je to prostě nádhera.
Lenka Kočandrlová
22.4.2023 12:30
Mám svoje vlastní hlaváčky na zahradě,také se zrovna rozkvetly.... Koniklece ještě nekvetou a taky se těším na modré zvony hořců....V naší oblasti máme upolíny, také chráněné,kdysi jich bylo všude plno,nyní znám jen jedno místo,kde ještě jsou....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA