Všechny fotografie: Alena Tollarová
Hlaváčková stráň v Klenči
22. 4. 2023Nevím, jak jste na tom vy ve chvíli, kdy sluneční paprsek zavelí k útoku a mlaďoučká zelená travička začíná špičičky prostrkovat starou uschlou trávou. Mě přepadne chvění kolem žaludku, nemám stání, pozoruji vývoj počasí a nutně potřebuji vyrazit na stráně.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
8.7.2023 14:08
Álo, moc pěkné fotky z Tvého výletu za hlaváčky. Fotky si moc ráda prohlížím, pokaždé nabízíš z různých míst Tvého milovaného kraje.
Helena Přibilová
27.4.2023 17:01
Paní Alenko, děkuji za další krásný pěší výlet, o který jste se s námi podělila.
Marie Měchurová
25.4.2023 16:59
Jako vždy, moc hezké. Hlaváčky jsem chtěla pěstovat na své skalce, ale neuspěla jsem. V přírodě je jim asi líp.
Dana Puchalská
25.4.2023 07:12
Zdravím ,, horskou kozu v teniskách" a děkuju jí za nádhernou fotogalerii.
Jana Šenbergerová
24.4.2023 18:28
Ali, pro mě jsou tvé fotky skutečné lahůdky. Takové mohu v kteroukoli denní i noční dobu.
Eliška Murasová
24.4.2023 00:10
Pěkná toulačka tulačky Aleny. Žlutá, moje oblíbená, a ty ji nabízíš tolik ... Díky za sdílení.
Marie Seitlová
23.4.2023 20:22
Krásná podívaná, prošla jsem se s tebou sice virtuálně. Ali, musim se omluvit za hvězdičky, samozřejmě jich mělo být více. Proto přidávám zde ******
Soňa Prachfeldová
23.4.2023 18:02
Je to krása, vidět pohromadě takovou zářivou žluť. Četla jsem Klenčí a pomyslela, až tak daleko jsi jela za hlaváčky? Ale je to za humny.
Martina Růžičková
23.4.2023 16:57
Aleno, krásně jsi svoji výpravu za tou žlutou krásou nafotila! :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA