Jak mi uletěly včely
FOTO: Ludmila Černá

Jak mi uletěly včely

25. 4. 2023

S včelařením jsem začínala těsně po čtyřicítce, dá se říct nedopatřením. A protože tenkrát nebyl internet, učila jsem se dlouho a i dnes, po třiceti letech, mám vůči včelám velký respekt. Protože každý začátek má pokračování, podělím se s vámi o pár zážitků se včelami.

hobby Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
Tak to bych opravdu nedala. Med si kupujeme od včelaře, ale já se žihadel docela bojím. Tak držím palce, ať nemusíte koukat jako když vám uletí včely.
Ludmila Černá
Děkuji za milé komentáře. Byla jsem se nahřívat ve Velkém Mederu a předtím v Bedřichově, mezi tím doháněla jarní práce a i tak jsem toho hodně nestihla. U včel. Takže asi zase bude v květnu rojení. O včelách se dá povídat hodně, protože pokud se jim člověk snaží porozumět, má stále co dělat. Je to nejen o včelách, ale i o vnímání počasí, krajiny a snaze nepoškodit, neublížit. Zkrátka láska na celý život.
Daniela Řeřichová
Hezký článek. Já sice med nejím, ale moje švagrová a další příbuzní jsou nadšení včelaři a ráda naslouchám jejich vyprávění o životě včeliček.
Alena Velková
Moc povedený článek :-)
Jan Zelenka
Lído, ahoj. Já bych to, jako ty, asi nezvládl. Hodně štěstí.
Věra Ježková
Zrovna včera jsme se s Jendou bavili o tom, že už jste dlouho nebyla na íčku. Řekl, že až vás uvidí, zeptá se vás na včely. Tak ať se dobře daří jim i vám. A váš med mi moc chutná:-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody