Všechny fotografie: Jan Raška
Jan se seniory ve Svatém Janu pod Skalou
12. 5. 2023Také další den setkání příznivců portálu i60 byl ve znamení turistiky a historie. Tentokrát byla naším cílem malá, ale historickými událostmi a památkami nabitá obec Svatý Jan pod Skalou.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
13.5.2023 09:34
I my dva s Mirkem moc děkujeme za vydařené setkání s milými lidičkami. Už teď se těšíme na další.
Hana Rypáčková
13.5.2023 07:43
Setkání Íčka jsou vždy bezvadná, Možnost setkat se s tvářemi, se kterými si povídáme jen písemně na webu, turistika v nádherné přírodě a ještě navíc uprostřed historických zajímavostí. Dokonale připravený program každému na míru díky Honzovi. I to počasí nám přálo. I když se vždy bojím těšit, také se těším na další sraz.
Soňa Prachfeldová
13.5.2023 03:35
Co říci? Jen, že setkání bylo báječné, počasí jarní, slunečné, místa, která jsme navštívili, na nás dýchala slavnou historií. Honza Raška je nepřekonatelná jednička. Velké díky!
Daniela Řeřichová
12.5.2023 21:08
Bohatý program zohledňoval i naše fyzické možnosti a díky obětavým řidičům nikdo nebyl ošizen o úžasné zážitky z poznávání naší krásné země. Všem, v čele s H. Raškou, kteří se zasloužili o nezapomenutelné dojmy, patří veliký dík. Jsem ráda, že jsem se in natura potkala s tolika báječnými lidmi. Je jich asi čtyřicet. :-) Děkuji děkuji. Budu z našeho srazu čerpat energii hodně dlouho a již teď se těším na další setkání. :-)
Jitka Hašková
12.5.2023 20:53
Je mi líto, že mě srdíčko zlobilo a musela jsem jet domů I tak alespoň jsem byla na začátek a setkala se spoustou známých i nových. Honza je báječný organizátor a pečovatel. Moc mu děkuji.
Vlasta Ledlová
12.5.2023 20:39
Byla jsem na íčkařském setkání poprvé a bylo to úžasné. Prima lidi, bezvadná atmosféra po celou dobu. Poznávání historie, turistika, zábava a skvělé počasí. Moc vám všem děkuji za milé přijetí a panu Raškovi za výbornou organizaci této báječné akce.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA