Jan se seniory ve Svatém Janu pod Skalou
Všechny fotografie: Jan Raška

Jan se seniory ve Svatém Janu pod Skalou

12. 5. 2023

Také další den setkání příznivců portálu i60 byl ve znamení turistiky a historie. Tentokrát byla naším cílem malá, ale historickými událostmi a památkami nabitá obec Svatý Jan pod Skalou.

aktivní senioři i60.cz
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 44 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Měchurová
I my dva s Mirkem moc děkujeme za vydařené setkání s milými lidičkami. Už teď se těšíme na další.
VANDA Blaškovič
Co dodat? Fantastické, líbí a díky za zprávy!
Hana Rypáčková
Setkání Íčka jsou vždy bezvadná, Možnost setkat se s tvářemi, se kterými si povídáme jen písemně na webu, turistika v nádherné přírodě a ještě navíc uprostřed historických zajímavostí. Dokonale připravený program každému na míru díky Honzovi. I to počasí nám přálo. I když se vždy bojím těšit, také se těším na další sraz.
Soňa Prachfeldová
Co říci? Jen, že setkání bylo báječné, počasí jarní, slunečné, místa, která jsme navštívili, na nás dýchala slavnou historií. Honza Raška je nepřekonatelná jednička. Velké díky!
Daniela Řeřichová
Bohatý program zohledňoval i naše fyzické možnosti a díky obětavým řidičům nikdo nebyl ošizen o úžasné zážitky z poznávání naší krásné země. Všem, v čele s H. Raškou, kteří se zasloužili o nezapomenutelné dojmy, patří veliký dík. Jsem ráda, že jsem se in natura potkala s tolika báječnými lidmi. Je jich asi čtyřicet. :-) Děkuji děkuji. Budu z našeho srazu čerpat energii hodně dlouho a již teď se těším na další setkání. :-)
Dana Puchalská
To je dobře,že se setkání vydařilo.
Jitka Hašková
Je mi líto, že mě srdíčko zlobilo a musela jsem jet domů I tak alespoň jsem byla na začátek a setkala se spoustou známých i nových. Honza je báječný organizátor a pečovatel. Moc mu děkuji.
Vlasta Ledlová
Byla jsem na íčkařském setkání poprvé a bylo to úžasné. Prima lidi, bezvadná atmosféra po celou dobu. Poznávání historie, turistika, zábava a skvělé počasí. Moc vám všem děkuji za milé přijetí a panu Raškovi za výbornou organizaci této báječné akce.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody