.
i60 PLUS aneb Íčko bez reklam
19. 5. 2023Vážení čtenáři, milí Íčkaři,
už dvanáctým rokem provozujeme portál i60.cz, který se stal pro mnohé z vás oblíbeným místem pro zábavu, seberealizaci, poznávání, ale i setkávání a seznamování s novými psavci, cestovateli, fotografy, přáteli…
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Raška
19.5.2023 18:25
Kolega programátor Lukáš Novotný se na to cca za hodinu podívá. Podle něj je to nějaký špatný postup. Tak prosím vydržte, bude to jistě fungovat všem.
Jarmila Komberec Jakubcová
19.5.2023 17:02
Vše funguje jak mám. Bez reklam je super nápad. Aktivovala jsem program hned jak jsem přijela do Fr.Lázní. V Pawliku dobře funguje i wifina a tak to nebyl problém nastavit.
Jan Raška
19.5.2023 15:47
Heleno, zatím všem aktivace funguje. Nevím, proč u tebe ne, podívají se na to ajťáci.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA