Všechny fotografie: Hana Rypáčková
Vzhůru k pramenům
20. 5. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Beláňová
23.5.2023 14:47
Nádherný kout naší vlasti. Video mi připomnělo čas, kdy jsem tu nádheru před15ti lety měla možnost vidět. Díky za článek i video. Nemá to chybu. Je tam i Elinka, jako správná parťačka,
která ti dělá doprovod. :)
Helena Přibilová
21.5.2023 21:04
Moc hezky zpracované video, díky němuž jsem si připomněla krásná místa Šumavy.
Alena Vávrová
21.5.2023 21:02
Nedalo mi to a vyhledala jsem flešku, kde mám víkend. pobyt na Šumavě na kole s mladými po stejných místech kolem Vydry. Bylo to na podzim a bylo překrásně.
Blanka Lazarová
20.5.2023 23:49
Hani, kolem Vydry se jen projít je super zážitek. Pěkná prezentace. díky.
Jarmila Komberec Jakubcová
20.5.2023 21:39
Hani moc hezké, mám také ráda Šumavu. Ty a Eliška jste super holky, přeji hodně dalších výletů.
Daniela Řeřichová
20.5.2023 20:25
Hani, díky, ty umíš. Vydru miluji, v hotelu Antýgl jsme pobývali často. Šumava má tisíc tváří.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA