Všechny fotografie: Alena Tollarová
Rozkvetlé České středohoří
30. 5. 2023Po většinou pošmourném aprílovém jaru se mávnutím kouzelného proutku obloha vyjasnila a zmodrala. Vítr se uklidnil a mírný vánek ve vlahých ránech rozvlňuje obilné lány čerstvých, právě probuzených klasů.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
30.5.2023 13:53
Díky za překrásný výlet s báječnou fotodokumentací. Já znám Charvátce blízko Lázní Mšené (asi 2 km). Když jsem byla v Lázních Mšené, chodili jsme do těch blízkých Charvátců do řeznictví pro vynikající jitrnice, abychom si je vzali domů.
Zdenka Soukupová
30.5.2023 13:34
Aleno, Ty jsi přímo profi cestovatelka a fotografka. Další krásný článek a nádherné fotky. Díky.
Soňa Prachfeldová
30.5.2023 13:33
Alen, udělala jsi mi radost krásnými fotkami i povídáním o známých místech. To mohu pořád. Také jsem vděčná za to, že ještě mohu obdivovat přírodu zblízka.
Daniela Řeřichová
30.5.2023 11:13
Alenko, budu jen opakovat, že z tvých fotek čiší hluboký vztah ke kraji tvého srdce. A také se podepisuji pod uznání Vlasty, že průvodní text je poezie sama. Díky moc.
Naděžda Špásová
30.5.2023 10:38
Moc hezká příroda, je vidět, že jsi si to užila, jako my v sobotu v Povrlech.
Vlasta Ledlová
30.5.2023 10:38
Aleno, nejen nádherné fotky, z tebe už je skoro básník. Obojí - text i fotky - se ti moc provedlo. Gratuluju!!!
Jan Zelenka
30.5.2023 10:05
Mojí srdeční krajinou je Třebenicko, odkud pocházejí i moji rodiče. Košťálov, Skalka, Kozí horky, Raškovec, atd. Květnový pohled z Raškovce, nebo z Kozí horky na bělostné, rozkvetlé sady v okolí Chodoulic, je nezapomenutelný. Když jsme jednou s otcem vylezli na Velkou Kozí horku, otec až zaslzel a omlouval to tím, že mu něco spadlo do oka. On byl třebenický rodák a až zuřivý fanda středohorských kopečků. Zdědil jsem to po něm. Bohužel, pokročilá artróza mi už nedovoluje to, co tak úžasně zvládá Alena.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA