Rozkvetlé České středohoří
Všechny fotografie: Alena Tollarová

Rozkvetlé České středohoří

30. 5. 2023

Po většinou pošmourném aprílovém jaru se mávnutím kouzelného proutku obloha vyjasnila a zmodrala. Vítr se uklidnil a mírný vánek ve vlahých ránech rozvlňuje obilné lány čerstvých, právě probuzených klasů.

cestování Do stovky 2023 Tip na výlet
Hodnocení:
(5.1 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Hašková
Díky za překrásný výlet s báječnou fotodokumentací. Já znám Charvátce blízko Lázní Mšené (asi 2 km). Když jsem byla v Lázních Mšené, chodili jsme do těch blízkých Charvátců do řeznictví pro vynikající jitrnice, abychom si je vzali domů.
Zdenka Soukupová
Aleno, Ty jsi přímo profi cestovatelka a fotografka. Další krásný článek a nádherné fotky. Díky.
Soňa Prachfeldová
Alen, udělala jsi mi radost krásnými fotkami i povídáním o známých místech. To mohu pořád. Také jsem vděčná za to, že ještě mohu obdivovat přírodu zblízka.
Antonín Nebuželský
Krásné fotky. Středohoří mám taky rád.
Vladislava Dejmková
Až neskutečně krásné.
Daniela Řeřichová
Alenko, budu jen opakovat, že z tvých fotek čiší hluboký vztah ke kraji tvého srdce. A také se podepisuji pod uznání Vlasty, že průvodní text je poezie sama. Díky moc.
Naděžda Špásová
Moc hezká příroda, je vidět, že jsi si to užila, jako my v sobotu v Povrlech.
Vlasta Ledlová
Aleno, nejen nádherné fotky, z tebe už je skoro básník. Obojí - text i fotky - se ti moc provedlo. Gratuluju!!!
Jan Zelenka
Mojí srdeční krajinou je Třebenicko, odkud pocházejí i moji rodiče. Košťálov, Skalka, Kozí horky, Raškovec, atd. Květnový pohled z Raškovce, nebo z Kozí horky na bělostné, rozkvetlé sady v okolí Chodoulic, je nezapomenutelný. Když jsme jednou s otcem vylezli na Velkou Kozí horku, otec až zaslzel a omlouval to tím, že mu něco spadlo do oka. On byl třebenický rodák a až zuřivý fanda středohorských kopečků. Zdědil jsem to po něm. Bohužel, pokročilá artróza mi už nedovoluje to, co tak úžasně zvládá Alena.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%