Vnímání
Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová

Vnímání

31. 5. 2023

A máme tu poslední májový den. Den, který je označen v kalendáři 31.5.2023. Škoda, že krásné májové dny uběhly nějak moc rychle. Ale nic netrvá věčně, otevře se pro nás nový měsíc, měsíc červen a určitě nám přinese též spoustu příjemných zážitků a chvil.

cestování příroda
Hodnocení:
(5 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
Krásný článek, krásné fotky,co si přát víc. Děkuju.
Anna Potůčková
Moc hezky napsané, Tvé řádky čtu moc ráda. V přírodě je prima, dodává energii, dobíjí baterky a nabízí mnohá nová poznání. A Tvé fotky jsou vždy jako z pohádky krásné.
Soňa Prachfeldová
Díky vám všem za milé komentíky, kdo by neměl rád pohodové dny v přírodě, které nás dokáží nabít. Tak se nabíjejme, ať přečkáme i těžší chvíle které nás někdy potkají.
Taťana Veselá
Soni, moc pěkně napsané, děkuji za sdílení ❤ Mám to podobně a vůbec nejraději mám procházky v lese právě za cvrlikání ptáčků, šumění větví... a kouzla přírody
Marie Novotná
Krásná příroda a krásná slova. Díky za sdílení. Jsi vzácný člověk.
Naděžda Špásová
Soni, to jsi napsala hezky, fotky jsou taky super. Příroda si s námi ráda hraje. Taky to mám moc ráda.
Jitka Hašková
Krásná příroda. Díky.
Alena Tollarová
Soni, den byl jako malovaný. Taky jsem byla vnímat přírodu :)
Daniela Řeřichová
Soňo, stihla jsi to krásně poslední májový den a díky za fotečky. Já jsem dnes stihla úžasnou Uměleckou zahradu. Kdo umí vnímat krásu, má velký dar.
Jan Zelenka
Soňo, velice příjemný text, doplněný hezkými fotkami. jsi člověk, přímo nabitý empatií a nejen k přírodě.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody