Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Vnímání
31. 5. 2023A máme tu poslední májový den. Den, který je označen v kalendáři 31.5.2023. Škoda, že krásné májové dny uběhly nějak moc rychle. Ale nic netrvá věčně, otevře se pro nás nový měsíc, měsíc červen a určitě nám přinese též spoustu příjemných zážitků a chvil.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
1.6.2023 09:13
Moc hezky napsané, Tvé řádky čtu moc ráda. V přírodě je prima, dodává energii, dobíjí baterky a nabízí mnohá nová poznání. A Tvé fotky jsou vždy jako z pohádky krásné.
Soňa Prachfeldová
1.6.2023 08:55
Díky vám všem za milé komentíky, kdo by neměl rád pohodové dny v přírodě, které nás dokáží nabít. Tak se nabíjejme, ať přečkáme i těžší chvíle které nás někdy potkají.
Taťana Veselá
1.6.2023 08:53
Soni, moc pěkně napsané, děkuji za sdílení ❤ Mám to podobně a vůbec nejraději mám procházky v lese právě za cvrlikání ptáčků, šumění větví... a kouzla přírody
Naděžda Špásová
1.6.2023 00:19
Soni, to jsi napsala hezky, fotky jsou taky super. Příroda si s námi ráda hraje. Taky to mám moc ráda.
Daniela Řeřichová
31.5.2023 22:03
Soňo, stihla jsi to krásně poslední májový den a díky za fotečky. Já jsem dnes stihla úžasnou Uměleckou zahradu. Kdo umí vnímat krásu, má velký dar.
Jan Zelenka
31.5.2023 21:47
Soňo, velice příjemný text, doplněný hezkými fotkami. jsi člověk, přímo nabitý empatií a nejen k přírodě.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA