Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová
Zamilovaní psi, fialový mák a kostel
6. 6. 2023Asi se vám bude zdát poněkud podivný tento nápis, ale je to tak, to vše jsem zažila. Zamilovaní psi - kdo nemá doma psa a fenu, ať dá na modlení. Fialový mák - takovou nádheru jsem viděla poprvé ve svém životě. Kostel, užasla jsem, jak se probouzí ke kráse.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
6.6.2023 08:22
Soni, představ si, že já tam taky byla! Dočetla jsem se na fb, že u Tvrdína je makové pole, tak jsme tam s kamarádkou vyrazily. Měly jsme to lehčí, protože jsme přijely z druhé strany - zeshora. Upekla jsem jahodové koláče, rozložily jsme deku nahoře u pole, seděly jsme tam, jedly ty koláče, klábosily a dívaly se do kraje. Bylo tam moc hezky. Na pole máku u božích muk ještě navazuje pole červeného inkarnátu, ale ten už je za zenitem. Požehnaný kraj ... :)
Miloslava Richterová
6.6.2023 07:55
Soničko, krásně jsi to napsala, vyfotila, potěšila. Lahůdka :-) Kdybys viděla mne, jak jsem včera projela asi 2 km trávou vysokou až po ramena, to by byla fotka! Těším se na další kpt. z tvého zápisníčku :-)
Alena Velková
6.6.2023 07:50
Báječné...z těch fotek máku jsem unešená...ale hlavně Soni hlídej, hlídej :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA