Zamilovaní psi, fialový mák a kostel
Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová

Zamilovaní psi, fialový mák a kostel

6. 6. 2023

Asi se vám bude zdát poněkud podivný tento nápis, ale je to tak, to vše jsem zažila. Zamilovaní psi - kdo nemá doma psa a fenu, ať dá na modlení. Fialový mák - takovou nádheru jsem viděla poprvé ve svém životě. Kostel, užasla jsem, jak se probouzí ke kráse.

cestování fotografování příroda
Hodnocení:
(5 b. / 35 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
A že jste mě holky nepozvaly? Třeba by na mě jeden zbyl. :-)
Alena Tollarová
Soni, představ si, že já tam taky byla! Dočetla jsem se na fb, že u Tvrdína je makové pole, tak jsme tam s kamarádkou vyrazily. Měly jsme to lehčí, protože jsme přijely z druhé strany - zeshora. Upekla jsem jahodové koláče, rozložily jsme deku nahoře u pole, seděly jsme tam, jedly ty koláče, klábosily a dívaly se do kraje. Bylo tam moc hezky. Na pole máku u božích muk ještě navazuje pole červeného inkarnátu, ale ten už je za zenitem. Požehnaný kraj ... :)
Daniela Řeřichová
Soňo, moc hezké. Ta fialová je vznešená.
Miloslava Richterová
Soničko, krásně jsi to napsala, vyfotila, potěšila. Lahůdka :-) Kdybys viděla mne, jak jsem včera projela asi 2 km trávou vysokou až po ramena, to by byla fotka! Těším se na další kpt. z tvého zápisníčku :-)
Alena Velková
Báječné...z těch fotek máku jsem unešená...ale hlavně Soni hlídej, hlídej :-)
Věra Ježková
Soňo, díky za pěkné pokoukání. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody