Všechny fotografie: Alena Tollarová
Barevná krajina
8. 6. 2023Jaro nastartovalo a rozjelo se na plný plyn. Zoraná hnědá pole závratnou rychlostí začala měnit barvy. Samozřejmě že nejvíc do jarní zeleně, tak zdravé a příjemné pro oči.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
8.6.2023 17:13
Krásně jsem se s tebou prošla pod Řípem, krásná fialová políčka. Svazenku ani inkarnát jsem ještě neviděla, ani o nich neslyšela. Tak ti děkuji za info.
Zdeněk Hart
8.6.2023 14:48
Fotky jsou úžasné. Ani se nechce věřit, že takhle krásně může vypadat makové pole. Článek + fotky = deset hvězdiček (ale já je tam neumím dát)
Zdenka Soukupová
8.6.2023 12:57
Aleno, už jsem to tu jednou psala a klidně to zopakuju: jsi profík. Fotky jsou nádherné.
Marie Měchurová
8.6.2023 12:49
I já chválím článek i fotky. Snad do soboty ještě všechny máky neodkvetou. Už chytám foťák a těším se na Váš krásný kraj....
Libuše Heulerová
8.6.2023 11:16
Ali, krásný článek a hlavně foto makovek....u nás jsem ještě žádný kvést neviděla...vidím ho zatím na obrázku...díky !
Elena Valeriánová
8.6.2023 09:58
Rozkvetly louky a stráně, rozkvetla pole, rozkvetla krajina pod Řípem, nadechni se poutníku a postůj v úžasu nad tou krásou. Vnímej ji očima, ale také srdcem a miluj tuto zem, jenž patří nám všem a nedej ji zničit a zahynout. Krásné fotografie doplněné zajímavým textem. Tollarová, máš to za 5* a děkuji.
Soňa Prachfeldová
8.6.2023 08:12
Pěkné, pěkné, fialový mák je odolný, výnosný, ale neobsahuje tolik opiových látek, jsem se dočetla. Babička mi říkala, když jsem si nasypala mák na dlaň z makovičky, nejez, to budeš hloupá. Fialový mák jsem skutečně viděla poprvé na svém výletu a je nádherný.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA