Barevná krajina
Všechny fotografie: Alena Tollarová

Barevná krajina

8. 6. 2023

Jaro nastartovalo a rozjelo se na plný plyn. Zoraná hnědá pole závratnou rychlostí začala měnit barvy. Samozřejmě že nejvíc do jarní zeleně, tak zdravé a příjemné pro oči.

cestování fotografování příroda
Hodnocení:
(4.8 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Seitlová
Krásně jsem se s tebou prošla pod Řípem, krásná fialová políčka. Svazenku ani inkarnát jsem ještě neviděla, ani o nich neslyšela. Tak ti děkuji za info.
Zdeněk Hart
Fotky jsou úžasné. Ani se nechce věřit, že takhle krásně může vypadat makové pole. Článek + fotky = deset hvězdiček (ale já je tam neumím dát)
Zdenka Soukupová
Aleno, už jsem to tu jednou psala a klidně to zopakuju: jsi profík. Fotky jsou nádherné.
Marie Měchurová
I já chválím článek i fotky. Snad do soboty ještě všechny máky neodkvetou. Už chytám foťák a těším se na Váš krásný kraj....
Libuše Heulerová
Ali, krásný článek a hlavně foto makovek....u nás jsem ještě žádný kvést neviděla...vidím ho zatím na obrázku...díky !
Anna Potůčková
Pastva pro oči Ali. Za článek i ty krásné fotky Ti patří můj dík.
Elena Valeriánová
Rozkvetly louky a stráně, rozkvetla pole, rozkvetla krajina pod Řípem, nadechni se poutníku a postůj v úžasu nad tou krásou. Vnímej ji očima, ale také srdcem a miluj tuto zem, jenž patří nám všem a nedej ji zničit a zahynout. Krásné fotografie doplněné zajímavým textem. Tollarová, máš to za 5* a děkuji.
Jan Zelenka
Krásné, Aleno!
Věra Ježková
Pěkná podívaná. Ale cokoli s mákem nemusím.
Soňa Prachfeldová
Pěkné, pěkné, fialový mák je odolný, výnosný, ale neobsahuje tolik opiových látek, jsem se dočetla. Babička mi říkala, když jsem si nasypala mák na dlaň z makovičky, nejez, to budeš hloupá. Fialový mák jsem skutečně viděla poprvé na svém výletu a je nádherný.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody