Barevná krajina
Všechny fotografie: Alena Tollarová

Barevná krajina

8. 6. 2023

Jaro nastartovalo a rozjelo se na plný plyn. Zoraná hnědá pole závratnou rychlostí začala měnit barvy. Samozřejmě že nejvíc do jarní zeleně, tak zdravé a příjemné pro oči.

cestování fotografování příroda
Hodnocení:
(4.8 b. / 29 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Polednová
Álo, nádhera. Takové krásné barvičky všude kolem. Pěkný článek a fotky jsou parádní.
Daniela Řeřichová
Všechno už bylo napsáno. Slova chvály nestačí. Díky, díky. :-)
Irena Mertová
Aleno, je to krása... :-).
Jana Vargová
5* (škoda, že se nedá opravit) za text i fota. Podívaná skvostná.
Marcela Pivcová
Tmavě fialové máky a karmínově červený jetel jsou pro mě také novinkou. V přírodě na poli musí být opravdu jedinečné. Asi by mohly u nás častěji barevně doplnit ty veliké žluté lány.
Helena Přibilová
Děkuji za velmi zajímavý článek. Pokochala jsem se nádhernými fotografiemi a také jsem se dozvěděla něco nového z rostlinné říše.
Zuzana Pivcová
To jsou pro mě úplné novinky. Vybavím si jen vlčí máky spolu s chrpami někde na kraji obilného pole. Díky za informace a barevnou podívanou.
Martina Růžičková
Aleno, díky za pěkné čtení a nádhernou barevnou podívanou!
Naděžda Špásová
Hezká krajina, hezké fotky.
Alena Velková
Fantastické...my jsme s babičkou také pěstovaly na políčku mák, ale ten kvetl bíle...myslím si, že mě to ale nijak negativně nepoznamenalo :-))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody