Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Hana Polednová
9.7.2023 17:52
Libuško, hezká fotodokumentace. Měla si opravdu štěstí, díky za pěkné záběry.
Jaroslava Handlová
13.6.2023 13:02
Divočina mě vždy lákala. Bohužel vlka jsem v ní nikdy nespatřila a budu se muset spokojit s jejich obdivováním jen v ZOO, nebo u této návštěvnické pozorovatelny. Líbo, dík za úspěšné fotky.
Daniela Řeřichová
11.6.2023 21:31
Líbo, parádní! My jsme tam trčeli před čtyřmi lety a vnoučata byla zklamaná, protože žádný vlk se neukázal. :-)
Jitka Mošovská
11.6.2023 21:13
Také jsem tam byla vloni, nějaké fotky mám i moje první video. Trochu by potřebovalo srovnat, proto s tím otálím. Snad někdy napíšu.
Jitka Hašková
10.6.2023 19:55
To je bezvadné, že se ti je podařilo zachytit foťákem. Díky.
Dana Kolářová
10.6.2023 18:18
Pěkná reportáž z přírody. Díky.
Petr Dvořák
10.6.2023 11:52
Vlci jsou nádherní, ve svém přirozeném prostředí jsou to vrcholoví predátoři. Málokodo tomu uvěří, ale i ta nejmenší čivava nebo bišonek je z 95% geneticky vlk. Jen byl (leckdy až zrůdně) vyšlechtěn do dnešní podoby. Ovšem pokud jsou v uzavřené ohradě - i když je tak velká, žijí v neustálém stresu, protože mladí nemají kam odejít a založit svoji smečku.
Jana Kollinová
10.6.2023 09:50
Děkuji za zprostředkování zajímavého zážitku. Sama bych se tam bohužel nedostala.
Libuše Heulerová
10.6.2023 09:21
Ilčo K. , jak píšeš, tak to bylo dříve....teď jsou tam dva ploty, tak se návštěvníci ke plotu s vlky nedostanou. Že by byli vystresovaný se mi nezdálo, ten jeden byl asi vůdce smečky, tak jak podběhl lávku, tak tam došlo k šarvátce a viděli jsme jak skupina vlků zalezla do skuliny mezi skálu. Byl to opravdu super zážitek a měli jsme opravdu štěstí.
Marie Ženatová
10.6.2023 08:44
Milá Libuše, moc děkuji za hezké záběry*. Já jsem byla v Srní v létě 2021 - napsala jsem na íčko o tom článek: Moje aktivní léto - Šumava. Ale tak hezké záběry se asi zadaří skutečně jen vyjímečně.
Načíst starší příspěvky