Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Blanka Lazarová
21.3.2024 20:30
Jitko, díky za fotky. Kdysi jsem měla spoustu kaktusů. Momentálně nemám žádný. Ale určitě si nějaký pěkný pořídím. Jen co se mi nějaký zalíbí. :-)
Soňa Prachfeldová
14.6.2023 07:26
Krása.
Alena Tollarová
12.6.2023 22:46
Jitko, to je parádní pichlavá podívaná :)
Jitka Hašková
12.6.2023 19:32
Děkuji za vaše milé reakce.
Irena Mertová
12.6.2023 15:23
Kaktusy mám moc ráda. V Braníku se mi dařily a kvetly, tady v paneláku jich přežilo jen pár. Ale pořád je mám, ten nejstarší už 43 let.
Zuzana Pivcová
12.6.2023 14:49
Kaktusy se mi od dětství moc líbily, pár jsme jich měli v Lomnici a Marcela po přestěhování ještě některé v Týně, kde byla na léto ideální veranda, ale zima zlá. V bytech, kde jsem žila později já, se jim nikdy nedařilo. Na Slupi jsme se sestrou byly několikrát. Některé obří kaktusy jsou natrvalo ve sklenících, jiné bývají čas od času součástí prodejní výstavy. Některé druhy kaktusů rostly volně v přírodě na Balkánu, byly tam např. celé stráně opuncií. Vzpomínám na jeden kaktus, který jsme měly v Týně, a když povyrostl a potřeboval přesadit, nikomu z nás včetně maminky se do toho nechtělo. Měl malé trsy bodlinek, které se okamžitě pouštěly rostliny a skončily pod kůží. Nebyly vidět a nedaly se vyndat. Píchaly jsme nazdařbůh jehlou, někdy i několik dní.
Daniela Řeřichová
12.6.2023 06:43
Jitko, díky za pěknou fotopřehlídku kaktusů.
Jarmila Komberec Jakubcová
12.6.2023 00:10
Paní Jitko moc krásné kaktusy.
Anna Potůčková
11.6.2023 18:01
Také jsem viděla výstavu v TV. Kvetoucí kaktusy jsou nádherné a díky za Tvé fotky této krásy.
Věra Ježková
11.6.2023 17:30
Jitko, výstavu jsem viděla v televizi. Kaktusy ale moc nemusím. Některé kvetou hezky.
Načíst starší příspěvky