Všechny fotografie: Anna Čípová
Pivoňky
28. 6. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eliška Murasová
2.7.2023 12:04
Někde v paměti mi probleskla vzpomínka na Boží tělo. Z košíčku plného pivoněk jsem rozsypávala okvětní lístky na cestu. Už nevím kdy a kde... Aničko, děkuju :-)
Marie Pudichová
30.6.2023 20:19
Měla jsem červené a růžové. Při rekonstrukci domu musely ustoupit a už se na zahradu nevrátily. Vždy jsem chtěla bílé, ty kvetou nejdéle a všechny bílé květiny upřednostňuji, ale už asi naši zahradu zdobit nebudou... Vloni jsem si prosadila bílý šeřík, tak nesmím být moc náročná ♥
Soňa Prachfeldová
30.6.2023 19:26
Květiny jsou tak půvabné, ať vyšlechtěné, či plané. Červená pivoňka má určitě u nás nejstarší tradici. Tahle půvabná červená na naší zahradě chybí. Musím si ji sehnat. Pivoňky jsou nádherné ti na tvých fotkách.
Anna Čípová
30.6.2023 19:20
Děkuji za milé komentáře a moc mě těší, že fotografie vyvolaly vzpomínky na vaše dětství.
Eva Braunová
29.6.2023 20:11
Pivoňky jsou moc krásné,mám nejraději sytě červené.Nasušila jsem si okvětní lístky a dělají radost v ozdobné sklenici.
Zuzana Pivcová
29.6.2023 16:01
Ano, také jsme pivoňkové květy nosily v košíčku při Božím těle. Krásné obrázky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA