Všechny fotografie: Hana Práglová
Senioři v Jižních Čechách
29. 6. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Grabiecová
30.6.2023 21:07
Milá Hanko,napsala jsi to senzačně.Dovolená byla nádherná a všechno,co jsi napsala jsem zažila s ostatními.Já jen doufám,že ještě zažiju hodně takových krásných dovolených s našimi důchodci.Přestože jsem už byla v Jižních Čechách ráda jsem si znovu prošla známá místa.Díky.
Soňa Prachfeldová
30.6.2023 19:13
Hanko krásně jsi váš týdenní pobyt vylíčila. Jako bych byla s vámi. Jižní Čechy je nádherný kout naší země. Tvoji senioři byli jistě nadmíru spokojeni. Aby ne, když mají takovou šéfku.
Hana Práglová
30.6.2023 18:53
Heli, i pro mne je potěšením všem, kteří z příspěvků mají lidé radost.
Helenka Vambleki
30.6.2023 18:32
Hanko, pěkně jsi to popsala. Já dostávala fotky od tebe po celou dobu pobytu a házela je k nám na Rajče seniorklubu, tak jsem byla v duchu s vámi, ale už můžu jen závidět, tohle chození po památkách bych už nezvládla a jsou to místa, kde jsem nikdy nebyla, tak o to víc jsem ráda, že mohu cestovat na tvých povedených fotkách :-)
Marie Novotná
30.6.2023 10:26
Je to nádhera,tolik výletů a mnoho poznání v jednom týdnu. Vím,že všechno bohumínské výletování má hodně poznávacích akcí a je to s vámi super. Tohle je jeden z mnoha,který se moc povedl. Povedlo se ti výlety hezky nafotit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA