Karlovy Vary - po schodech nahoru a dolů
Všechny fotografie: Vladislava Dejmková

Karlovy Vary - po schodech nahoru a dolů

1. 7. 2023

Každý někdy ve svém životě o Karlových Varech slyšel. Mnozí z vás jistě poznali toto město i osobně. I já jsem jím kdysi prolétla v rámci nějakého školního výletu, ale od té doby jsem už Karlovy Vary nenavštívila. Návštěvy lázní jsem si oblíbila až v posledních letech.

cestování města a obce
Hodnocení:
(5 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Vargová
Díky se stejnými pocity jako paní JŠ v 9:33. Nejen výlety, ale hlavně maturitní ples mé dcery před 32 lety v hotelu Pupp. Město je krásné, fotky nádherné.
Alena Velková
Ve Varech jsme byli vloni, naštěstí těsně po skončení Festivalu, takže jediný ruch byl okolo Thermalu (také mě nezaujal) a jinak všude pohoda a klid...ta příhoda se sochou kamzíka je zajímavá :-)
Jana Šenbergerová
Krásný článek i fotografie. Vyvolal nezapomenutelné vzpomínky, i když jsem tam byla jen dvakrát v rámci rodinných výletů.
Antonín Nebuželský
Máte to hezky srovnané. Taky jsem tady byl se školou, docela zajímavé je, že jsme spali v Puppu, tehdy Moskva :-). Později jsem byl asi třikrát ubytován v Narodnim domě, jen pro odlehčení, cena tehdy asi37 korun za noc... Díky za povídáni
Marie Měchurová
Vlaďko, připomněla jsi mi návštěvu tohoto krásného lázeňského města před pěti lety, zrovna probíhal festival. Bartošku jsme nepotkali, ale výlet lanovkou byl prima. Děkuju za zajímavý příspěvek.
Jana Kollinová
Karlovy Vary znám dobře, ale na Vašich fotografiích jsou mnohem krásnější. Dík za skvělé fotografie a komentář.
Hana Rypáčková
Krásné fotky a bez lidí. Naposledy dvakrát na festivalu a lidi,lidi,lidi...
Libuše Heulerová
Vlaďko, super článek, hlavně moc zajímavý a nádherné fotky....dík!!!
Naděžda Špásová
KV dobře znám. Jako malá jsem žila ve vesnici, která pod ně patřila, dostala jsem tam své první brýle. No a pak jsem tam byla služebně, když jsem pracovala na Barrandově a mám na to nezapomenutelný zážitek.
Alena Švancarová
Za tenhle článek a fota velký dík.Karlovy Vary jsou na mne moc honosné,ale jak vidno,jsou krásné.Hodně dlouho jsem tam nebyla,natož jako lázenský pacient.Je na co se dívat.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody